עדשת 50 או 85 ממ?

• הוסף לסימניות
שלום

יש לי מצלמה 70d קנון
איזה עדשה עדיפה לי?
50 או 85 מ"מ?
מה ההבדל ביניהם חוץ מהמרחק?

• הוסף לסימניות
זה שאלה לא נכונה לשאול
זה מאד תלוי מה התנאים, למה את צריכה, לחוץ או לסטודיו
אם חוץ אז ברור 85 ולא 50, אם סטודיו אז מה גודל הסטודיו
אם את יכולה 85 בסטודיו אחלה אבל לרוב אין סטודיו גדול וזה מחייב לקחת את ה-50 למשל

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
בצילומי חוץ (יש לי את שתיהם) בצילום ילדים שזזים הרבה ואת צריכה להתרחק מאוד כדי לתפוס גוף שלם ב 85 יש יותר קושי מה50 למרות שהחדות של ה 85 זה תענוג אבל עם בגלל התזוזה של הילד והמרחק שלך את צריכה לסגור צמצם אז אני מעדיפה את ה 50

• הוסף לסימניות
מישהי פה התלוננה על השילוב של 70D עם ה85...

• הוסף לסימניות
לדעתי ה85 לא מתפקדת כראוי על קרופ.
ושמעתי את זה מהמון שמאוכזבות מהביצועים שלה על קרופ...
זה גורם ליותר מידי פיספוסי פוקוס

• הוסף לסימניות
85 היא העדשה האולטימטיבית לצילומי אנשים, אבל אם את מצלמת בחללים קטנים יהיה לך אתגר כמו שכתבו.

נכתב ע"י ינאי;2225526:
לדעתי ה85 לא מתפקדת כראוי על קרופ.
ושמעתי את זה מהמון שמאוכזבות מהביצועים שלה על קרופ...
זה גורם ליותר מידי פיספוסי פוקוס

לא בניקון.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדברים של ינאי

ה85 היא עדשה נהדרת אבל מתפקדת 80% על קרופ

• הוסף לסימניות
אני התלוננתי על ה 70 D באופן כללי די מאוכזבת ממנה בסטודיו בצמצם סגור ותאורה טובה מתפקדת מעולה
בחוץ מפספסת
כמו שאמרתי יש לי את 2 העדשות עם ה 85 מתי שיוצאת תמונה טובה זה עד הסוף - חדות מעולה
אבל מפספסת המון
עם ה 50 יש לי פחות בריחות פוקוס ואני ממש מרוצה ממנה ( יחסית ) למרות שאני אוהבת מאוד את ה85
הבנת את הבלגן ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;2225563:
אני התלוננתי על ה 70 D באופן כללי די מאוכזבת ממנה בסטודיו בצמצם סגור ותאורה טובה מתפקדת מעולה
בחוץ מפספסת
כמו שאמרתי יש לי את 2 העדשות עם ה 85 מתי שיוצאת תמונה טובה זה עד הסוף - חדות מעולה
אבל מפספסת המון
עם ה 50 יש לי פחות בריחות פוקוס ואני ממש מרוצה ממנה ( יחסית ) למרות שאני אוהבת מאוד את ה85
הבנת את הבלגן ?

לי יש את ה-70D והיא מעולה.
אני משתמשת בעדשה של 50 ו-100
אבל שוב לגבי עדשה תלוי למה זה

• הוסף לסימניות
עם מה את מצלמת בחוץ ?

• הוסף לסימניות
אני מצלמת על 60D עם 50 ו100.
לצילומי ילדים אני יותר אוהבת את ה100 (למרות שעל קרופ היא כמו 160)
ולמשפחות יותר נח 50 למרות שהרבה פעמים אני מצלמת עם ה100.

• הוסף לסימניות
אני מצלם בחוץ עם ה85 [ע"פ רוב]. אופטיקה ובוקה נהדרים! יש פספוסי פוקוס לפעמים [אני על קרופ].
ההבדל הגדול בין ה50 ל85 הוא האופטיקה ובוקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2226382:
אני מצלם בחוץ עם ה85 [ע"פ רוב]. אופטיקה ובוקה נהדרים! יש פספוסי פוקוס לפעמים [אני על קרופ].
ההבדל הגדול בין ה50 ל85 הוא האופטיקה ובוקה.

ההבדל העיקרי הוא אורך המוקד וכנגזרת מכך מרחק הצילום והפרספקטיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר שמח;2227135:
ההבדל העיקרי הוא אורך המוקד וכנגזרת מכך מרחק הצילום והפרספקטיבה.

יש לך את שניהם?
לי יש. ההבדל כמו שכתבתי הוא לא רק באורך מוקד אלא גם באופטיקה. ה85 הרבה יותר טובה. והבוקה גם יותר טובה-וכאן אתה צודק שזה בגלל אורך המוקד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה