נכתב ע"י גרפירמה;2118203:יש פה מישהו שיודע מנסיון אם שווה את האלף ש"ח יותר ל85? שתיהם f1.8.
.
נכתב ע"י ללי99;2119252:חיכיתי לתשובה על זה ואף אחד עוד לא הסביר לי.
תכל'ס, במה ה-85 עולה על ה-50?
נכתב ע"י רותי המניק;2119255:בצילומי חוץ ככל שהעדשה צרה יותר תקבלי עומק שדה רדוד יותר.
ב85 לא נוצר עיוותים בצילום וב50 כן.
נכתב ע"י ללי99;2119258:הבדל משמעותי בעומק השדה? וה-50 ממש מעוותת??
(אני על קרופ)
נכתב ע"י YochiS;2119267:על קרופ זה בסדר, כי זה כמו 80.
נכתב ע"י יצירתית;2119429:כי 50 זה גבולי לעיוות
ברוב המקרים זה לא ניכר
נכתב ע"י YochiS;2119492:להזכירך אני מדברת על קרופ שזה 80...
נכתב ע"י photosbyrik;2119710:לי יש מצלמת פול פריים ומצלמת בסטודיו עם 85 1.8 ומשפחתיות בסטודיו מצלמת עם 50 1.4
בחוץ מצלמת 135 2.0 שאני מטורפת עליה מבחינת אורך מוקד. צבעים. חדות.
בסטודיו רוב העדשות די סבבה בגלל שמצלמים בצמצמים סגורים יותר וגם אין עד כדי כך חשיבות לצבעונייות כמו בחוץ.
נכתב ע"י photosbyrik;2119710:לי יש מצלמת פול פריים ומצלמת בסטודיו עם 85 1.8 ומשפחתיות בסטודיו מצלמת עם 50 1.4
בחוץ מצלמת 135 2.0 שאני מטורפת עליה מבחינת אורך מוקד. צבעים. חדות.
בסטודיו רוב העדשות די סבבה בגלל שמצלמים בצמצמים סגורים יותר וגם אין עד כדי כך חשיבות לצבעונייות כמו בחוץ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים