עדשת 70-200

• הוסף לסימניות
לאיזה צלמת (אישה) יש את העדשה הנ"ל ואיך והאם היא מסתדרת איתה בצילומי חוץ?
תודה:)

• הוסף לסימניות
טוב אין לי.
אבל צילמתי בחוץ עם מישהי שיש לה.
וזה כבד מאוד
וצריך לרוץ רחוק.
ןהתוצאןת מעולות

• הוסף לסימניות
תשאלי את רותי המניק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;2241384:
תשאלי את רותי המניק

יש לי רק צמצם 4 שזה לא כ"כ כבד
ולא כ"כ מתאים לחוץ

אני משתמשת בה לסטודיו היא מעולה!! נוחות עבודה מושלמת אם היא מתאימה לך.

יש 70-200 צמצם 2.8 שמתאימה לצילומי חוץ ושוקלת כפול מהצמצם 4
(קילו וחצי)

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לצמצם 2.8
המוכר איים עלי שאני לא אצליח לשאת אותה.... ושלח אותי לברר שוב...

• הוסף לסימניות
יש לי צמצם 2.8 לא מפריע לי הכובד כמו שצריך ללכת כ"כ אחורה כדי לצלם גוף שלם.

• הוסף לסימניות
לי יש, מרוצה.

כבדה, אבל עניין של הרגל.

כיום אני כבר לא מרגישה אותה בהשוואה לאחרות..

אבל כל צלמת שמחזיקה אותה לראשונה אומרת לי : "אמא, איך את מחזיקה אותה"

וכיום אני לא מבינה על מה מדברים :)

מצלמת בה שעות רבות.

*יש לה פספוסי פוקוס.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למשקל צריך להתרגל ואפשר להעזר במונופוד או רצועת צד.

אני משתמש ב2.8 של טמרון, עדשה חדה וורסיטלית מאוד לצילומים כלליים, מצויינת לפורטרט.
לטעמי זו עדשה חובה בכל תיק של צלם, עיתונאי או חובב צילום רציני.

קחי בחשבון שעל קרופ היא פחות שימושית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה