• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות מהמבינים..
עד כמה מומלץ להשתמש (לצילומי חוץ בעיקר)בעדשת 85 1.8 על מצלמת קנון 80D?
ואולי גם יהיה כאן מישהו עם שניהם ויוכל לשתף..

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בהם ומרוצה מאד....כמובן שאשמח להשתדרג לעדשה טובה יותר במוקדם/במאוחר..
תוכלי לראות צילומים בתיק העבודות

• הוסף לסימניות
היא עדשה מקסימה נותנת תמורה מצוינת למחיר
אם כי שמעתי כבר מכמה שמצלמות איתה על קרופ ופחות מרוצות

• הוסף לסימניות
אורך המוקד שלה ארוך מדי, קצת מגבלתי על קרופ.
היא נותנת תוצאה די דומה ל135mm [רק לא באותה רמת איכות...]

בעצם היה צריך להיות משהו כזה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686644

אורך המוקד יהיה טוב, מישהו ניסה את האיכות על קרופ?

• הוסף לסימניות
אני הייתי איתה על קרופ וכמעת זרקתי אותה לים
כל צילום הייתי חוזרת מתוסכלת גם בריחות פוקוס וגם את צריכה לברוח מהמצולם עד אין סוף ...
( ואולי זה הסיבה .. )
שעברתי לפול פריים - לא מחליפה אותה -מהממת

• הוסף לסימניות
חני ורייזי ועוד צלמות שמצלמות איתה, ראיתי את התמונות והן ממש יפות!
אבל בכל זאת כמו ששירה, שרה וETS אומרים יש חסרונות מבחינת אורך המוקד ובריחות הפוקוס, מומלץ בכל אופן להשתמש בה על קרופ?
או שיש לכם המלצה על עדשה עם צמצם 1.8-1.4 שטובה על קרופ ובמחיר לא מופקע?

• הוסף לסימניות
בסביבת המחיר הזו, אולי מה שהצעתי:
השניה היא עדשת מאקרו, תיתן תקריבים מצויינים.

כדאי לזכור שהבוקה מושפע מאד מאורך המוקד,
50mm לא תיתן את אותה רכות באותו מרחק מהאובייקט.

אגב, כל גוף מגיב אחרת לפוקוס,
יכול להיות שעל 80D אין שום בעיות עם ה85.

• הוסף לסימניות
על קרופ ועל פול פריים היא שווה כל שקל. תוצאות נהדרות לא רק ביחס למחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה