עד איזה גיל רצוי להפריד בין הכביסה של תינוק לכביסה של הילדים?

• הוסף לסימניות
תמיד אפשר לנסות להפריד ולראות איך התינוק מגיב,

• הוסף לסימניות
מעולם לא הפרדתי
למעט כמובן בגד עדין מאד סריג וכד'

• הוסף לסימניות
גם אני מעולם לא הפרדתי. למה בעצם להפריד? סוג הבד? מרכך שונה?

• הוסף לסימניות
לבנים בכל מקרה מרתיחים והם אלו שבאים במגע ישיר עם גוף התינוק.
מלכתחילה ממש לא צריך להפריד.
היתה תקופה קצרה שהתינוק שלי סבל מאקזמה, ואז עברתי לכבס את הבגדים שלו בלבד עם תינוקלין.
אבל גם את זה הפסקתי אחרי תקופה כשהאקזמה חלפה ב"ה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באבקת כביסה ומרכך בייבי ומכניסה הרבה גם את הבגדים של הגדולים.
נראה לי שהעיקר זה סוג האבקה ולא הבגדים הנוספים שאת מכניסה למכונה.

• הוסף לסימניות
גם אני מכבסת הכל יחד.
בהרתחה - אני שמה מרכך בייבי.

חני

• הוסף לסימניות
ההפרדה היא בד"כ לא בגלל הבגדים האחרים של שאר בני המשפחה, אלא בגלל האבקה והמרכך העדינים יותר שאיתם משתמשים בכיבוס בגדי התינוק בתקופה הראשונה כשהוא ממש קטן ורגיש יותר. לי ידוע שעד גיל חודש כדאי להשתמש באבקה ומרכך עדינים ומתאימים לתינוקים, מעבר לכך אין בעיה.

• הוסף לסימניות
לפי הגיל של האמא...
בילד הראשון והשני מפרידים.
בשלישי מגלים שלא קורה כלום אם לא:p
בכל אופן אני מפרידה בסוג כביסות שהבגדים של הגדולים ממש מלוכלכים כמו מכנסיים וגרביים. מלבד אלו, מה כבר קורה אם קצת קטשופ ושוקולד מהחולצה יתכבסו עם גופיות של תינוק?
ולגבי הרגישות למרכך ולאבקה, אם לא רואים שהתינוק אלרגי או משהו, למה צריך חומרים היפואלרגניים? סתם גימיקים שיווקיים שמנסים לדחוף לנו עוד כמה מוצרים לעגלה...

• הוסף לסימניות
לי יש היום תינוקת בת שנה ועד היום אני מפרידה לה וזה כבר ברוך ה' ילדה חמישית במשפחה שככה עשיתי עם כולם עכשיו אני מפרידה לה בגלל שרק בכביסות שלה אני מפרגנת להשתמש עם המרככים המרוכזים אני קונה אך ורק לכביסות שלה מרכך בדין כחול מרוכז ריח שאין דברים כאילו!!! אני משוגעת על זה שיש לתינוקים ריח ייחודי ואפילו הילדים משוגעים לטרוף אותה רק בגלל הריח של הכביסות שלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלוש;n5032143:
לפי הגיל של האמא...
בילד הראשון והשני מפרידים.
בשלישי מגלים שלא קורה כלום אם לא:p

אל תהיי בטוחה אמא שלי סבתא ב"ה למלא נכדים מקפידה עד היום על אבקה ומרכך לתינוקות ואילו חלק מאחיותי הצעירות חלקן אמהות לילד אחד בלבד אינן מקפידות ע"כ

• הוסף לסימניות
אני מפרידה את בגדי התינוקות , זה כבר הילד השמיני, והוא בן חצי שנה. עיקר ההפרדה היא בשל האבקת כביסה והמרכך העדינים יותר, בדר"כ עד שהאבקת כביסה הראשונה נגמרת, לפעמים זה קורה קרוב לגיל שנה, ובאמת יש לזה ריח מיוחד של תינוקות, וזה הכייף.

• הוסף לסימניות
כל הסיפור של אבקה ומרכך בייבי זה סתם סיפור שיווקי, עוד דרך לשווק לכם מוצרים נוספים שתקנו מתוך רגשות צורך ואשמה
מעולם לא הפרדתי , והעור של התינוק שלי רך ומזמין לטרוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;n5032176:
כל הסיפור של אבקה ומרכך בייבי זה סתם סיפור שיווקי, עוד דרך לשווק לכם מוצרים נוספים שתקנו מתוך רגשות צורך ואשמה
מעולם לא הפרדתי , והעור של התינוק שלי רך ומזמין לטרוף

ממש לא.
אמא שלי אומרת שעוד בזמנה ידעו שלתינוקים צריך לכבס יותר עדין.
אז עוד לא היה אבקה בייבי אז השתמשו בשבבי סבון.
העור של התינוק רגיש ובאבקה הרגילה יש חומרים חזקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפיפון;n5032228:
ממש לא.
אמא שלי אומרת שעוד בזמנה ידעו שלתינוקים צריך לכבס יותר עדין.
אז עוד לא היה אבקה בייבי אז השתמשו בשבבי סבון.
העור של התינוק רגיש ובאבקה הרגילה יש חומרים חזקים.

גם באבקה לתינוקות יש חומרים חזקים.

אישית מכירה בנאדם מבוגר שמקבל פריחה על הגוף לאחר שימוש בכביסה שכובסה בא. כביסה לתינוקות.

ואגב גם בסבון לתינוקות יש את כל הכימיקלים שיש בסבונים למבוגרים (SLS , פראבנים ועוד רשימה ארוכה - מוזמנת לבדוק)

ההבדל המשמעותי הוא בשיווק והפרסום הרך והמתוק, בגווני האריזות ובעיצוביהן. אה, גם ריח קצת שונה.

מי שרוצה חומר באמת לא חריף, יכולה אולי לנסות להשתמש באבקת כביסה ומרכך אקולוגיים, שאינם מכילים פטרוכימיכלים, ריחות סינטטים וחומרים כימיים(ככה לפחות הם טוענים), כמו כל המוצרים ממדף חומרי הניקיון בסופר.

אם הייתם בודקים פעם את רשימת הרכיבים מאחור, לא הייתם קונים את כל מה שהחברות "מוכרות" לכם.

בעצם, זה המון מילים לא מובנות באנגלית, אז קל יותר להתעלם...

• הוסף לסימניות
כשהרביעית שלי היתה בגיל שנה החלטתי שאפשר לוותר על אבקה ומרכך ייעודיים לתינוקות.
מהר מאד גיליתי שהעור שלה מגיב ממש לא טוב,
חזרתי, וב"ה הוטב.
אז כל עוד זה מה שטוב לה אני ממשיכה להפריד.

• הוסף לסימניות
בפגיה אמרו לנו להפרידאת בגדי התינוק מבגדים מלוכלכים מאוד
אם האב עובד בעבודה מלכלכת במיוחד וכד'
אבל אין צורך להפריד מסתם בגדים

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות!
ניפצתם לי מיתוס רציני, היה לי ברור שחובה להפריד רק השאלה עד איזה גיל, חצי שנה או שנה.
אמשיך להשתמש בחומרים לתינוק כי קניתי סטוק אחרי הלידה אבל אני ייצא מהריבוע וישחיל למכונה שמלות של הבנות בלי מצפון...
שוב תודה!

• הוסף לסימניות
אם כבר, תשתמשו לתנוקות (אין מילה כזאת תינוקים!) בנוזל כביסה, הוא יותר נשטף ופחות משאיר שאריות מאבקה.
כך אני מכבסת סדינים ובגדים שעוברים תהליך קצר במכונה.

• הוסף לסימניות
אני מוסיפה למכונה כל מה שאני רוצה שיריח מהמהם כמו הבגדים שלה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....