עד איפה גוגל עוד ייכנס לנו לחיים?...

• הוסף לסימניות
חבר שולח לי הודעה.
תראו מה גוגל ממהר להציע לי במודעה מותאמת...
לא יאומן.

קבצים מצורפים

• גוגל.jpg
    KB 106.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אתה לא מאמין כמה הם יודעים עלינו
הם יודעים היכן אנו גרים, היכן אנו עובדים, כמה זמן אנו שוהים בכל מקום. לפי המקומות מהם אנו ניגשים לשירותים שלהם.
הם יודעים על האתרים בהם אנו גולשים, ע"י מערכת שמטמיעים בעלי האתרים
אם אתם משתמשים במכשירים חכמים, הם גם יודעים כל טיול היכן אתם נמצאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפוליאון;877965:
אתה לא מאמין כמה הם יודעים עלינו
הם יודעים היכן אנו גרים, היכן אנו עובדים, כמה זמן אנו שוהים בכל מקום. לפי המקומות מהם אנו ניגשים לשירותים שלהם.
הם יודעים על האתרים בהם אנו גולשים, ע"י מערכת שמטמיעים בעלי האתרים
אם אתם משתמשים במכשירים חכמים, הם גם יודעים כל טיול היכן אתם נמצאים

מה פתאום, יש לנו רק טלפונים כשרים :eek:

• הוסף לסימניות
כבר תקופה ארוכה ש'גוגל' קבוע מציע לי במודעה המותאמת 'לימודי אנימציה ותלת מימד'.

• הוסף לסימניות
מי זה 'גוגל'? חוות השרתים שלהם?

• הוסף לסימניות
איך חוסמים את הפרסומות הללו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;878382:
איך חוסמים את הפרסומות הללו?

לוחצים על ה-"מדוע מודעה זו" (גם-כן עברית) ומשם מתגלגלים הלאה...

• הוסף לסימניות
איך חוסמים את כל המודעות???????? לא אחת, אחת

• הוסף לסימניות
הדבר המשעשע הוא, שגוגל לא מפסיקה להציע לי לינקים לאתרים של מעצבים גרפיים שמציעים לי מבצעים משתלמים בהזמנת חבילות עיצוב.
הרובוט שלהם כנראה לא חכם מספיק להבין, שאם אני מדברת כל כך הרבה על עיצוב, כנראה שאני בעצמי מעצבת ולא זקוקה לשירותים של מעצבים.

• הוסף לסימניות
זה נכון מאוד
אני רק חושב מה יהיה כשתהיה הפסקת חשמל בחוות השרתים של גוגל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק דרעי;878534:
זה נכון מאוד
אני רק חושב מה יהיה כשתהיה הפסקת חשמל בחוות השרתים של גוגל

סמוך עליהם שיש להם גנרטורים.

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר לי לחסום את כל שורות הפרסומת
אפשר הסבר מפורט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;877977:
כבר תקופה ארוכה ש'גוגל' קבוע מציע לי

נכתב ע"י naamah;878530:
הדבר המשעשע הוא, שגוגל לא מפסיקה להציע לי

רגע, שאני אבין, גוגל היא אשה או גבר? :D:D:D

• הוסף לסימניות
יש בדיחה שאומרת שגוגל היא המושב זקנים של הצעירים שכל הזמן בוהים בו כמו הזקנים ל"ע

• הוסף לסימניות
זו הסיבה שממשלת צרפת כה נלחמת בהם. הם יודעים היום יותר מכל שרותי הביון. אין להם שום צורך בצו חיפוש ושרותי חקירה. אבל המידע בידהם עצום בהיקפו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה