עד אתמול

• הוסף לסימניות
לא צילמתי עם מערכת סטודיו,
הבנתי את התאוריה, פחות או יותר קלטתי מה הולך שם
אבל זה היה נראה לי מעורפל מסובך ובלתי ניתן להפעלה, משהו שמתחילים לדבר עליו, לי אין זכות להעיר ולומר, כי מי אני בכלל...
הרי לא ניסתי לצלם עם מערכת תאורה אמתית
(רק עם ספידליטים קטנים, שהוצאתי מהם איכשהו פעם משהו שיכול להקרא תמונות של סטודיו)

היום,
בזכות הצלמת האלופה, רותי ינאי, שלימדה אותי במסירות הבוקר, את עיקרי הסטודיו. יחד העמדנו תאורה, ילדים צווחנים וניסינו מלא סגנונות.
היה כיף!
ממליצה בחום על רותי למי שרוצה הכוונה בסטודיו.

הנה טעימה קטנה מהיום,
הפקסול ברקע זה בגלל ההקטנה.
בהגדלה זה חלק ממש.
1 (1).jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברכי זה משגע!
ולא קשה ללמד מוכשרים כמוך...היה חוויה לנסות מגוון של תאורות...

• הוסף לסימניות
תאורה מצוינת! לא נראה של פעם ראשונה

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
תאורה יפה.
פחות התחברתי לזוית. היא לא כל כך מחמיאה לילד.

• הוסף לסימניות
אהבתי.
רק הצילום קצת נמוך. הייתי מתרומם מעט.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

@רות נזרי ולכל אלו שהעירו על הזוית, יש צדק בזה
פשוט אהבתי כל כך את התאורה שפחות שמתי לב לזוית הפחות יפה כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה