נכתב ע"י B7;1424875:נראה שלא כולם מכירים את התוכנה מהפן הנכון שלה.
אני לא מגיעה מעולם הציור, ועם כל זה משתמשת בה המון.
לדעתי, כל גרפיקאית רגילה יכולה להפיק ממנה בלי סוף, רק צריך לדעת איך לנתב את זה.
בהרבה מהפירסמים צריך לשלב אלמנט כלשהו, לפעמים נשקיע שעות בחיפוש תמונה, ולפעמים נעבוד שעות בפוטושופ כדי ליצור משהו מעניין, בזיבראש אפשר לחסוך את כל זה.
נזרוק דוגמא טיפשית שעולה לי כרגע... נניח את רוצה ליצור כסא שנראה כאילו נחצב מסלע - אבן, אפשרות ראשונה נחפש ברשת אולי מישהו כבר הכין דבר כזה, ואחרי שלא נמצא... ננסה שעות להכין בפוטושופ, או שנצליח או שלא... ובזיבראש בעבודה קלה ומהירה כבר תגיעי לתוצאה. ובשביל ליצור כסא ולשים לו חומר מתאים לא צריך לדעת לצייר... ויש עוד הרבה דוגמאות.
פירסום זו רק דוגמא אחת, ויש כמובן עוד שימושים כמו כרזות, דמותגים, אייקונים, ואפי' לוגויים.
אני לא אומרת שהתוכנה קוסמת ולא צריך לעבוד, יש עבודות שלוקחות זמן, אבל חשוב להבין שלא תמיד צריך להשקיע הרבה בשביל להוציא משהו יפה ומשרת את המטרה.
(מי שיודעת לצייר זה ודאי מעלה, אבל גם מי שלא - יכולה מאד מאד להצליח)
נכתב ע"י showow1;1425035:ראשון תודה לכל המפרגנים על התיק עבודות
מה שהעליתי לתיק עבודות זה דברים מורכבים מאוד, עם שילוב רב של פוטושופ.
לפני שלמדתי זיברש עם גל אדרי שהוא אומן אמיתי לא ידעתי שאפשר כך לשלב מדהים את התוכנות יחד והדברים שיוצאים שווים את ההשקעה.
יש ממש צדק בדברייך, אבל זיברש זה תוכנה קלה ומאוד כיפית ואפשר ליצור בה עולמות ומהר
יצא לי לעשות שם לוגויים ומאוד מהר, זה עובד!
מי שמתעניינת ממש ברצינות ורוצה הסבר מפורט
אפשר להתקשר אלי ל: 0527151469
בשעות הערב
בברכה
שרה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים