כללי עד כמה זיבראש שימושי לגרפיקאים?

• הוסף לסימניות
או שבכלל לא?
שווה להשקיע?

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת,
מאד מתחשק לי ללמוד, ומצד שני להישאר בעיצוב פרסומות וכד'...
שווה? ומי שלמדה בסיעור מוחות- זה מספיק?

• הוסף לסימניות
לדעתי לא שוה להשקיע,
רוב הבניות המטורפות שרואים זה על טהרת ה-PS (כמעט).
עדיף להשקיע שם.

• הוסף לסימניות
אני למדתי זיברש בסיעור מוחות ומאוד נהנתי. ממש חוויה.
ויצא לי דווקא די הרבה להשתמש לפרסומות בשילוב חזק של ps. זה ללקוחות שרוצים דברים שלא רואים, הרבה השקעה וסבלנות ותוצאות שוות
אני חושבת שזה עזר לי מעבר לתלת מימד לחשיבה מרחבית, צל ואור, רעיונות, זה פותח את הראש מאוד.
מוזמנים להיסתכל בתיק עבודות שלי
https://www.behance.net/showow
http://market.marmelada.co.il/sarashowow

זוכרים/ות את הפרסומת מסע לעולם אחר? אותה עשיתי בשילוב של תלת מימד והרבה פוטושופ וכבר 3 שנים שהמודעה רצה ברציפות. גם עשיתי להם פוסטר תלת מימדי שהשתלב בפרוספקט.
דברים מאלפים לקוחות אוהבים לשלם.

מעניין לשמוע ניסיון של אחרות בתחום

• הוסף לסימניות
לא קשור ואלו שלמדו 98% מהם לא משתמשים בזה בכלל.

• הוסף לסימניות
חשבתי כמוכם, שזה בכלל לא שייך, מה הקשר וכו'
ואז
העפתי מבט בתיק של SHOWOW ואכן היא עושה שימוש נפלא בזיברש ופוטושופ
כחלק מעיצוב גרפי מעולה.
מסקנותי:
זה לא מיועד לגרפיקאים רגילים
זה כן יכול להתאים מאוד לגרפיקאים שגם מוכשרים בציור ואיור, שיכולים לשדרג מאוד את עבודתם ע"י שילוב האיורים בעבודת הגרפיקה.
(לא למדתי זיבראש, כן חשבתי על זה כי אני באמת מגיעה לגרפיקה מתחום האיור, זו תוכנה מדהימה... אולי פעם...)

• הוסף לסימניות
SHOWOW
תיק עבודות מדהים
רואים את השקעתך
וכשרונותיך
מסכימה עם קודמי
שזה לא מתאים לכל אחת.

• הוסף לסימניות
למי שכן החליטה בסוף ללכת ללמוד זיבראש.

נודע לי במקרה מחברה טובה (שהיא מורה מעולה לזיבראש) שהולך להיפתח קורס זיבראש בסימר מעלות (בשמואל הנביא) מי שרוצה יותר פרטים יכול ליצור איתה קשר ישירות במייל. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נראה שלא כולם מכירים את התוכנה מהפן הנכון שלה.
אני לא מגיעה מעולם הציור, ועם כל זה משתמשת בה המון.
לדעתי, כל גרפיקאית רגילה יכולה להפיק ממנה בלי סוף, רק צריך לדעת איך לנתב את זה.
בהרבה מהפירסמים צריך לשלב אלמנט כלשהו, לפעמים נשקיע שעות בחיפוש תמונה, ולפעמים נעבוד שעות בפוטושופ כדי ליצור משהו מעניין, בזיבראש אפשר לחסוך את כל זה.

נזרוק דוגמא טיפשית שעולה לי כרגע... נניח את רוצה ליצור כסא שנראה כאילו נחצב מסלע - אבן, אפשרות ראשונה נחפש ברשת אולי מישהו כבר הכין דבר כזה, ואחרי שלא נמצא... ננסה שעות להכין בפוטושופ, או שנצליח או שלא... ובזיבראש בעבודה קלה ומהירה כבר תגיעי לתוצאה. ובשביל ליצור כסא ולשים לו חומר מתאים לא צריך לדעת לצייר... ויש עוד הרבה דוגמאות.
פירסום זו רק דוגמא אחת, ויש כמובן עוד שימושים כמו כרזות, דמותגים, אייקונים, ואפי' לוגויים.
אני לא אומרת שהתוכנה קוסמת ולא צריך לעבוד, יש עבודות שלוקחות זמן, אבל חשוב להבין שלא תמיד צריך להשקיע הרבה בשביל להוציא משהו יפה ומשרת את המטרה.
(מי שיודעת לצייר זה ודאי מעלה, אבל גם מי שלא - יכולה מאד מאד להצליח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י B7;1424875:
נראה שלא כולם מכירים את התוכנה מהפן הנכון שלה.
אני לא מגיעה מעולם הציור, ועם כל זה משתמשת בה המון.
לדעתי, כל גרפיקאית רגילה יכולה להפיק ממנה בלי סוף, רק צריך לדעת איך לנתב את זה.
בהרבה מהפירסמים צריך לשלב אלמנט כלשהו, לפעמים נשקיע שעות בחיפוש תמונה, ולפעמים נעבוד שעות בפוטושופ כדי ליצור משהו מעניין, בזיבראש אפשר לחסוך את כל זה.

נזרוק דוגמא טיפשית שעולה לי כרגע... נניח את רוצה ליצור כסא שנראה כאילו נחצב מסלע - אבן, אפשרות ראשונה נחפש ברשת אולי מישהו כבר הכין דבר כזה, ואחרי שלא נמצא... ננסה שעות להכין בפוטושופ, או שנצליח או שלא... ובזיבראש בעבודה קלה ומהירה כבר תגיעי לתוצאה. ובשביל ליצור כסא ולשים לו חומר מתאים לא צריך לדעת לצייר... ויש עוד הרבה דוגמאות.
פירסום זו רק דוגמא אחת, ויש כמובן עוד שימושים כמו כרזות, דמותגים, אייקונים, ואפי' לוגויים.
אני לא אומרת שהתוכנה קוסמת ולא צריך לעבוד, יש עבודות שלוקחות זמן, אבל חשוב להבין שלא תמיד צריך להשקיע הרבה בשביל להוציא משהו יפה ומשרת את המטרה.
(מי שיודעת לצייר זה ודאי מעלה, אבל גם מי שלא - יכולה מאד מאד להצליח)

ראשון תודה לכל המפרגנים על התיק עבודות
מה שהעליתי לתיק עבודות זה דברים מורכבים מאוד, עם שילוב רב של פוטושופ.
לפני שלמדתי זיברש עם גל אדרי שהוא אומן אמיתי לא ידעתי שאפשר כך לשלב מדהים את התוכנות יחד והדברים שיוצאים שווים את ההשקעה.

יש ממש צדק בדברייך, אבל זיברש זה תוכנה קלה ומאוד כיפית ואפשר ליצור בה עולמות ומהר
יצא לי לעשות שם לוגויים ומאוד מהר, זה עובד!
מי שמתעניינת ממש ברצינות ורוצה הסבר מפורט
אפשר להתקשר אלי ל: 0527151469
בשעות הערב
בברכה
שרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י showow1;1425035:
ראשון תודה לכל המפרגנים על התיק עבודות
מה שהעליתי לתיק עבודות זה דברים מורכבים מאוד, עם שילוב רב של פוטושופ.
לפני שלמדתי זיברש עם גל אדרי שהוא אומן אמיתי לא ידעתי שאפשר כך לשלב מדהים את התוכנות יחד והדברים שיוצאים שווים את ההשקעה.

יש ממש צדק בדברייך, אבל זיברש זה תוכנה קלה ומאוד כיפית ואפשר ליצור בה עולמות ומהר
יצא לי לעשות שם לוגויים ומאוד מהר, זה עובד!
מי שמתעניינת ממש ברצינות ורוצה הסבר מפורט
אפשר להתקשר אלי ל: 0527151469
בשעות הערב
בברכה
שרה.

שרה יוסוביץ'??
עבודות מדהימות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה