עד מחר! הזדמנות שלא תחזור!!!!! סגולה גדולה לזרע של קיימא ועשירות

• הוסף לסימניות
מחר!!!!!! יתקיים פידיון פטר חמור!!!!!!!! הזדמנות של פעם בחיים!!!!!!!!
שכבר רבנים ואדמורים רבים נטלו חלק במצוה הנדירה הזו כמו מרן רה"י הגאון הגראי"ל שטיינמן, הגר"ח קניבסקי שליט"א, הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף שליט"א, הגאון הגדול רבי שמעון בעדני שליט"א, הגאון הגדול רבי ברוך מרדכי אזרחי שליט"א וכ"ק האדמור מויזניץ שליט"א ועוד רבנים ואדמורים חשובים.

חוץ מזה בשעת הפדיון הגר"י זילברשטיין שליט"א יברך ויעתיר בעד התורמים לזרע של קיימא ולעשירות.

ידוע בשם האר"י ז"ל שצריך לקיים את כל המצוות ומי שלא יקיים צריך לחזור בגלגול על מנת להשלמים ויש כאן הזדמנות לקיים מצוה נדירה מאוד יחד עם כל עמ"י.

יש מוקד לצורך כך 08-9455988

• הוסף לסימניות
באיזה מקום זה?

• הוסף לסימניות
תורמים לְמַה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1256307:
תורמים לְמַה?

כל הסגולות האלה יתכן שיש בהם ממש. כדאי לנסות.

אבל מה שבטוח שזה סגולה לפרנסה של מי שמארגן את זה....

• הוסף לסימניות
זה מתקיים מחר בחולון, ניתן עד השעה 16:0 לרכוש חלק במצוה, וכל ההכנסות הולכות לת"ת של תינוקות של בית רבן, הכהן הפודה הוא הגר"ש קוק שליט"א

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratsh;1256363:
זה מתקיים מחר בחולון, ניתן עד השעה 16:0 לרכוש חלק במצוה, וכל ההכנסות הולכות לת"ת של תינוקות של בית רבן, הכהן הפודה הוא הגר"ש קוק שליט"א
הכהן לא פודה!
הכהן המקבל הוא הגר"ש הכהן קוק והפדיון ייערך ע"י הגר"י זילברשטיין.

• הוסף לסימניות
יהיה ניתן לראות ולשמוע בשידור חי

• הוסף לסימניות
אל דאגה! מחרתיים יהיה שוב הזדמנות של פעם בחיים לפרנסה וזש"ק;):rolleyes::eek::p:cool::confused:.

• הוסף לסימניות
למה זו הזדמנות של פעם בחיים?
חמורים בכורים נולדים לאדם דתי פעם ב-150 שנה?

(לפני שנתיים בערך היה פטר חמור ליד הבית שלי, זה פחות נדיר משמיטה.... :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1256702:

לא הבנת אותם.
הם לא התכוונו שיש לציבור הזדמנות של פעם בחיים לסגולה כל שהיא, אלא יש להם הזדמנות פעם בחיים לעשות כסף...

הזדמנויות לסגולות, לא חסר.

אל תכעסו עלי, אבל נמאס כבר מהמסחרות האלו!
מי שרוצה שאני אתפלל עליו, שיחתום לחשבון בנק שלי הוראת קבע בסך 180 שקל כמניין 10 פעמים ח"י, למשך 72 חודשים כמניין חס"ד. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1256702:

ליד הבית שלי היה פדיון פטר חמור קצת אחרי פורים, יום אח"כ היה גם בנתניה.
זה קורה פה ושם...

• הוסף לסימניות
נכון, אבל מתי לך יהיה חלק בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1256704:
לא הבנת אותם.
הם לא התכוונו שיש לציבור הזדמנות של פעם בחיים לסגולה כל שהיא, אלא יש להם הזדמנות פעם בחיים לעשות כסף...

הזדמנויות לסגולות, לא חסר.

אל תכעסו עלי, אבל נמאס כבר מהמסחרות האלו!
מי שרוצה שאני אתפלל עליו, שיחתום לחשבון בנק שלי הוראת קבע בסך 180 שקל כמניין 10 פעמים ח"י, למשך 72 חודשים כמניין חס"ד. :)

---:p:p:p;););)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratsh;1256765:
נכון, אבל מתי לך יהיה חלק בזה?

שאני אחליט לגדל חמורים.
והאתון תבכיר זכר (אמממ... מקוה שהפרט הזה נכון)

וברצינות, אם מישהו יש לו שדה, אז הוא מקיים מצות לקט שכחה ופיאה,אבל מי שאין- לא מקיים וזהו,

אגב, אם יומאחד הוא יחליט למכור את החמור הזה הוא יצטרך לתת לכל מי שהשתתף במצוה אחוזים... :-/

• הוסף לסימניות
אם היית רואה את השמחה של גדולי ישראל על האפשרות לקנות חלק בחמור ובשה לקיים בכך את המצוה הנדירה הזו היית רץ לקיים אותה ועוד לזכות את כל המשפחה, חבל שא"א להראות את זה לציבור.
אם הם ככה שמחו על המצוה מה אנו שאנו זקוקים לזכויות הרב יותר מהם נגיד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratsh;1256849:
אם היית רואה את השמחה של גדולי ישראל על האפשרות לקנות חלק בחמור ובשה לקיים בכך את המצוה הנדירה הזו היית רץ לקיים אותה ועוד לזכות את כל המשפחה, חבל שא"א להראות את זה לציבור.

אם הייתם יודעים כמה גדולי ישראל ישמחו ש'המקצוען' יתפלל עליהם.. חבל שא"א להראות את זה לציבור........ :p:D:):cool::rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratsh;1256849:

באותה שמחה של מצוה הם גם נוטלים לולב, מברכים ברכת המזון, נוטלים ידיים, מניחים תפילין וכו'

את זה פשוט לא מצלמים ולא מעלים לאינטרנט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1256876:
באותה שמחה של מצוה הם גם נוטלים לולב, מברכים ברכת המזון, נוטלים ידיים, מניחים תפילין וכו'

את זה פשוט לא מצלמים ולא מעלים לאינטרנט.

לא זו הסיבה..
הסיבה היא שממצוות אלו א"א להרוויח כסף...

אבל עזבו אתכם, בואו נעצור כאן, אחרת יחשיבו גם את האשכול הזה לבדיחה, וימחקו גם אותו.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, הרסתם!
זה החום או החג?:D;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה