הבריסקער הנודד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
איך אנחנו בתוך הציבור החרדי יכולים לחדד ולתגבר את הנושא של זהירות בדרכים בצורה הכי פשוטה ששוה לכל נפש.
תצפו בסרטון של התאונה בביתר עילית ותגידו לי למען ה' מאיפה הנהג היה אמור לחשוב או לראות שהילד "טס" לתוך הכביש
וכן, זה ברור מעל לכל ספק שעם ההגה ביד צריך משנה זהירות ופקיחת עיניים על אחת כמה וכמה בתוך העיר והשכונה ועוד יותר בסביבה מרובת ילדים בלע"הר.
אבל בואו נודה שיש אצלינו גם תופעה שיש כאלו יורדים לכביש ועוד לא מבינים מה האוטו הזה צופר??? משיגינער!!! תחכה עכשיו "אני" בכביש... האי יש מדרכה??? נו נו... זה בשביל החתולים והעכברים...
מה דעתכם???
תצפו ותחוו את דעתכם
www.jdn.co.il
תצפו בסרטון של התאונה בביתר עילית ותגידו לי למען ה' מאיפה הנהג היה אמור לחשוב או לראות שהילד "טס" לתוך הכביש
וכן, זה ברור מעל לכל ספק שעם ההגה ביד צריך משנה זהירות ופקיחת עיניים על אחת כמה וכמה בתוך העיר והשכונה ועוד יותר בסביבה מרובת ילדים בלע"הר.
אבל בואו נודה שיש אצלינו גם תופעה שיש כאלו יורדים לכביש ועוד לא מבינים מה האוטו הזה צופר??? משיגינער!!! תחכה עכשיו "אני" בכביש... האי יש מדרכה??? נו נו... זה בשביל החתולים והעכברים...
מה דעתכם???
תצפו ותחוו את דעתכם
תיעוד קשה מביתר עילית: ילד התפרץ לכביש – ועף באוויר – JDN
תאונה מבהילה תועדה בעיר ביתר עילית, כאשר ילד רץ אל הכביש ונפגע מרכב חולף. בנס – הפציעה הסתיימה באורח קל בלבד. התיעוד ממצלמת האבטחה ממחיש שוב את הסכנות שבחצייה לא זהירה בקרבת כביש
www.jdn.co.il
הנושאים החמים