כללי עד מתי יבזו את מקצוע הגרפיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1230439:
לקוח שמשלם זול. לעולם לא ידע להעריך את ההשקעה. ויביא בעקבותיו רק לקחות בגסנון שלו.
חבל להשקיע באחד כזה...

אחד הלקוחות הטובים שלי, מביא לי מספר פרוייקטים גדולים בכל שנה, כאשר המחיר כעת הוא למעלה מפי 4 מהמחיר שאיתו התחלתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1230571:
אחד הלקוחות הטובים שלי, מביא לי מספר פרוייקטים גדולים בכל שנה, כאשר המחיר כעת הוא למעלה מפי 4 מהמחיר שאיתו התחלתי

ואנחנו בטח לא מדברים פה על 400 ש"ח....
(פי הארבע של אותה גרפיקאית...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1230640:
ואנחנו בטח לא מדברים פה על 400 ש"ח....
(פי הארבע של אותה גרפיקאית...)

לא, ממש לא... ב"ה.
אני לא מצדיק אותה בכלל, רק רציתי להפריך את הטענה שהועלתה כאן (שלעיתים היא נכונה אך לא תמיד) שלקוח שמשלם זול - לא כדאי לשמור אותו גם אם מצליחים להעלות מחירים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1230487:
השאלה היא: האם יש לקוח שישלם הרבה עבור תוצרת משובחת??

בהחלט יש הרבה לקוחות כאלו.
אלו לקוחות שמחפשים עבודה משובחת, ויודעים שבזול הם לא יקבלו אותה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהיום כמעט בכל מקום מלמדים גרפיקה,
וכל אחד שעבר קורס קצר כלשהוא נקרא גרפיקאי..

• הוסף לסימניות
מתסכל

זה באמת מתסכל מאוד
נראה אותם מבקשים הנחה מהטכנאי מזגנים כי "אין לנו כסף..", משום מה, במקצוע שלנו לקוחות עושי את זה כל הזמן, מעניין למה
מישהי פעם ביקשה ממני לשלם מאוחר יותר על עבודה כי " היא קנתה מייבש כביסה חדש ופשוט לא מסתדר להם לשלם עכשיו.." נשארתי עם פה פעור
סתם שאלה, היא עובדת בWORD הגרפיקאית הזאת??

• הוסף לסימניות
מזדהה עם כל מילה ממה שרשמו כאן במיוחד עם איתך "אוהב ישראל" זה מתסכל, מאוד,
אני לא יודעת אם אתם זוכרים את מה שקרה לי ... עם לוח פרסום שעבדתי בשעות ושילם 100 לשבוע.. וכשהעזתי לדבר אז הוא פנה לאחרת... (שכנראה נקראת גרפיקאית..)

אבל תזהר עוד מעט ימחקו את האשכול.. כמו שלי מחקו... כי העזתי לספר קצת על ניצול, וקצת על לקוחות קמצנים... שאין להם עכשיו... וכו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1231149:
מזדהה עם כל מילה ממה שרשמו כאן במיוחד עם איתך "אוהב ישראל" זה מתסכל, מאוד,
אני לא יודעת אם אתם זוכרים את מה שקרה לי ... עם לוח פרסום שעבדתי בשעות ושילם 100 לשבוע.. וכשהעזתי לדבר אז הוא פנה לאחרת... (שכנראה נקראת גרפיקאית..)

אבל תזהר עוד מעט ימחקו את האשכול.. כמו שלי מחקו... כי העזתי לספר קצת על ניצול, וקצת על לקוחות קמצנים... שאין להם עכשיו... וכו....

מה באמת נהיה איתך בסוף?

• הוסף לסימניות
הם קראו את כל התגובות החמות שלכם...
וכמובן שבאותו שבוע לא שמעתי מהם...
עד שהם היו צריכים ממני פרסום שכבר עשינו, ואז בקשתי תשלום... הוא ענה אני אשלם אבל עכשיו תשלחי, כמובן שהוא לא שילם ואני לא שלחתי...
אין מילים על מה שהיה.

• הוסף לסימניות
לפעמים מתחילות לוקחות זול כי הם לא יודעות איך מתמחרים עבודה,
בלי קשר לזה שהם רוצות להכנס לשוק.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1230236:
מאה שקלים חדשים ונקיים בלבד!

שמעתם נכון, קראתם היטב: מ-א-ה שקלים חדשים.

והסיבה: היא רוצה להיכנס יותר לשוק, ולכן מוכנה לעבוד בחינם...

ככה נכנסים לשוק בצורה עקומה, וגורמים ללקוח לנצל, לסחוט, למצוץ את טיפת הדם האחרונה...
אם היא היתה קוראת את הספר ל-כוח, היא לא היתה מתנהגת כך אלא ממתגת את עצמה כראוי. ודי בזה.

• הוסף לסימניות
ההודעה הוכנסה בטעות 3 פעמים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה