- הוסף לסימניות
זה בסדר
ממילא לאברכים כמונו אין את האופציה לכל התענוגים האלו
אבל מה יהיה עם קטשופ אוסם????????![]()
![]()
![]()
![]()
מה שלא -לא אבל מספיק שיראו שהמכירות שלהם אצלי נדפקות וכנ"ל
נערך לאחרונה ב:
זה בסדר
ממילא לאברכים כמונו אין את האופציה לכל התענוגים האלו
אבל מה יהיה עם קטשופ אוסם????????![]()
![]()
![]()
![]()
אוקימה שלא -לא אבל מספיק שיראו שדהמכירות נדפקות= גם אם כל אחד מאיתנו יוריד 50% מהחברות האלה זה כנראה כבר יספיק........
ובכן-
במקום ביסלי באגסי
כמעט לכל דבר פה יש מתחרים ברמה מספיק טובה
ובכן-
אני בתור אדם עצמי לא מסוגל לממן אנשים כאלה ולכן-
במקום קוטג תנובה נקנה טרה
במקום ביסלי באגסי
במקום צבר- אחלה
ובמקום פיצה דומינו- כל השאר
על יולו ויופלה אפשר לוותר
כמעט לכל דבר פה יש מתחרים ברמה מספיק טובה
מה שאי אפשר אי אפשר.
אבל הרבה דברים אפשר.
(בל"נ כמובן)
מי שכמוני- שיגיב כדי שנראה שיש פה קבוצה רצינית- אחרי זה כל השאר כבר יצטרפו.
(עד שתגיע התנצלות לפחות או יותר מזה)
רק לחסידויות יש כח כזה, זה לא קשור לנציגים, הציבור לא ישתף פעולה, כל אחד יעשה מה שנח לו, אולי רב מקומי שהוא המילה האחרונה בקהילה מסויימת יכול לעשות כזה דברלמה באמת אין גוף ליטאי שייצר ככה מקומות עבודה?????????..איפה הנציגים שלנו???????.
כן, אבל גם במוצרי מזון וגם במוצרי חשמל לא לכל דבר יש תחליף, בשבילכם אולי זה לקחת מוצר פשוט יותר זה לוותר קצת אבל יש אנשים שבשבילם זה לוותר לגמרי וזה לא הגיוני.ממש ככה! מה גורם לאנשים כמו @גלבוע להציג כאילו אין ברירה?! יש שוק כ"כ גדול. כצרכנים אין דבר שאי אפשר להתמקח עליו. יש רק בתחום קמעונאות המזון, 5,500 חברות (!!) מלבד ששת השולטות הגדולות והמוכרות. כאשר חברה או מפרסם בוחר לתת לי סטירת לחי, אין קל יותר מלומר לו פשוט -ביי.
ליצור דמגוגיה כמו מ"אל תדליקו את המזגן" בואי, ברור שהכוונה היא לרכישה חדשה, אין צורך להיתמם ויש אינספור אופציות בשוק,
לא יודע אם הוא שמח מזה או לאנקודה למחשבה:
אולי זה מעליב ומעצבן מה שאדון שילוח אמר עלינו
אבל תשימו לב למה שקרה פה בן אדם שעד היום בבוקר אף אחד מאיתנו אפילו לא שמע עליו ופתאום אין אדם שלא יודע מי הוא...עכשיו הוא מבסוט מהצומי והרייטינג שקיבל
כן, אבל גם במוצרי מזון וגם במוצרי חשמל לא לכל דבר יש תחליף, בשבילכם אולי זה לקחת מוצר פשוט יותר זה לוותר קצת אבל יש אנשים שבשבילם זה לוותר לגמרי וזה לא הגיוני.
אוי שרית, הם כל כך יפסידו!!כאחת שעובדת בחברה גדולה, מאד ליברלית ומכילה, מעולם לא נתקלתי בקשיים על היותי חרדית, אך הפעם כמעט כל הגבולות נחצו, אפילו חזרתי לעבודה [חלקית] הייתה רק בהתערבות בכירי החברה, וכתבתי על כך כאן כל תהליך כאשר הוא קרה.
עד היום המבטים והתגובות, לא נעימות,
לא תמיד נחמד לקום בבוקר ולדעת שצריך שוב לשמוע במעלית - תעלי עוד קצת את המסכה [כאילו העינים שלי מדבקות], ואפילו אנשים שמגיעים לפגישות מתחילים זאת במילים - זה לא משהו נגדך, תביני שבני ברק לא יוצאת טוב מהסיפור הזה.
אז נכון, נמאס לי להתלונן, נמאס לי לקבל בקורת על עצם הנחת הבקורת כאן... ולכן לא יותר מידי נכנסת לנושא,
את ההשלכות התעסוקתיות נראה בעוד זמן מה.
אני לא מדברת על חברות שיש בהן קבוצת נשים חרדיות, שזה מעט שונה, אלא עובדת פה ועובדת שם, אני לא בטוחה שהפתיחות המחשבתית שהייתה פעילה שנים ארוכות תמשיך.
אבל מכיוון ואפילו על כך שכתבתי כאן את קשיי וצרתי וכאבי, קיבלתי גם כאן לא מעט מים צוננים על הרגשת הרפיסות שלי, מעדיפה לשתוק.
אם אפרוש מהחברה ואקים עסק עצמאי, אספר לכם![]()
ומה יעזור שהוא יתנצל? כולם יודעים שהוא לא מתנצל בגלל שינוי חשיבה אלא כלכליתפשוט תתקשרו לטל037686450 זה הטלפון של מקאן ותודיעו שאתם תפסיקו לצרוך מוצרים שלהם עד ששילוח יתנצל באותו פורום ויגיד שהוא טעה
אף אחד מכם לא 'צורך מוצרים' שלהם, מהסיבה הפשוטה שהם לא מייצרים מוצרים לקהל הרחב. הם חברת פרסום.פשוט תתקשרו לטל037686450 זה הטלפון של מקאן ותודיעו שאתם תפסיקו לצרוך מוצרים שלהם עד ששילוח יתנצל באותו פורום ויגיד שהוא טעה
אז עדיף להתקשר לאוסם וכו'?אף אחד מכם לא 'צורך מוצרים' שלהם, מהסיבה הפשוטה שהם לא מייצרים מוצרים לקהל הרחב. הם חברת פרסום.
פשוט תעשו צחוק מעצמכם.
אם היית מנהלת אוסם, מה היית חושבת על פניה כזו?אז עדיף להתקשר לאוסם וכו'?
שלא יפרסמו איתם?
מה גורם לאנשים להשתעשע ב'כאילו'?
@נתל'ע הסביר במעלה האשכול שאף אחד לא מתכוון ברצינות לעשות חרם, אלא זה פריקת תסכול שעוזרת לאנשים להתמודד.
האמת שלא הבנתי איך זה עוזר. אולי תסבירי לי?
מאוד מצער מה שעובר עלייך ועל שאר העובדות במקומות כאלה.עד היום המבטים והתגובות, לא נעימות,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים