קורונה 'עד מתי נחריש'?-עד מתי אנשים שמתפרנסים מאיתנו יוכלו להסית ולדבר עלינו ללא שום פחד?

מצב
הנושא נעול.
אם היית מנהלת אוסם, מה היית חושבת על פניה כזו?
אם הייתי מקבלת פניה כזו גם מכובדת וגם נזעמת והיה חשוב לי שימור הלקוחות שלי הייתי מתייחסת לכזו פניה
בייחוד שאקבל כנראה פניות רבות והציבור החרדי זה נתח שוק

דיבורים לא יפים--- אבל נכונים!!!!
הקורונה חזרה בגדול לריכוזים החרדיים באשמתם ולגם לא באשמתם----
כמה עצוב וכואב----(לא כל מי שאומר את האמת הוא מסית ומדיח)
גם דבר נכון יש לו אופן וצורה כיצד יאמר ויכתב!!!

מה גורם לאנשים להשתעשע ב'כאילו'?

@נתל'ע הסביר במעלה האשכול שאף אחד לא מתכוון ברצינות לעשות חרם, אלא זה פריקת תסכול שעוזרת לאנשים להתמודד.
האמת שלא הבנתי איך זה עוזר. אולי תסבירי לי?
לידיעתך
זה כן עוזר.
והראיה שכאשר הציבור החרדי התעורר
נזכרו נציגי הציבור שלנו למחות ולצעוק על חוסר הצדק וכו'
כאשר נוצרת סערה במקומות כמו פרוג
מי שצריך לדעת שומע ורואה,
וזה משפיע, גם על החילונים, וגם על הנציגים שלנו.
כשמשתיקים עם הרגעות מדומות-
אז זה תופח ועולה.
תבדקו את כל המקרים שנהייתה סערה בעד החרדים
רק כשאנשים כמונו החליטו להפסיק לשתוק.

זה מה שקיבלתי:
דרמה! איש העסקים שלום פישר מבעלי רשת איקאה הודיע על סיום שירותי הפרסום מקבוצת 'מקאן אריקסון' עקב השתלחותו של יו"ר המשרד אילן שילוח בציבור החרדי לאחר שקרא להם בפוסט שפרסם 'מפיצי מחלות'.

זה מה שקיבלתי:
דרמה! איש העסקים שלום פישר מבעלי רשת איקאה הודיע על סיום שירותי הפרסום מקבוצת 'מקאן אריקסון' עקב השתלחותו של יו"ר המשרד אילן שילוח בציבור החרדי לאחר שקרא להם בפוסט שפרסם 'מפיצי מחלות'.
מדהים
הוא לא חרדי?-במידה וכן אז זה לגיטימי ומתבקש!!!

מדהים
הוא לא חרדי?-במידה וכן אז זה לגיטימי ומתבקש!!!
חרדי חסידי וגם עקשן גדול
מקווה שיעמוד בזה
בכל זאת לעזוב חברת פירסום בשיא משבר כלכלי זה לא פשוט

ההסתה של אילן שילוח נגד הציבור החרדי - יאיר נתניהו פונה לחרדים: ״אני קורא לכל הציבור החרדי להחרים כל מוצר שחברת מקאן משווקת!״.

עוד תגובות להסתה של אילן שילוח נגד הציבור החרדי - משה שלונסקי ׳גל״צ׳: ״אם החרדים לא עושים חרם צרכני על האיש הזה, הם קונים את ההסתה הזאת ביושר רב״.

זה מה שקיבלתי:
יפה.
נדמה לי שהוא החרדי היחיד שאכן צרכן של מקאן :)

אדון פישר קיבל כאן פרסום חינמי כנראה מועיל יותר מאותו פרסום---
של אדם שמחר יפרסם שאיקאה פותחים ראשונים בגלל קשרים עם ליצמן,---
ומחרתיים יפרסם עוד כל מיני מרעין בישין שאין בינם למציאות שום דבר משותף,
כנראה שעדיף 'לא מדובשך ולא מעוקצך'
מה זה?
אויבים מבית?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה