א.פ.ק. 1234
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אתמול קרוב משפחה שלי נסע ב 7 בערב והיה עומס מטורף! עמידה עד הנהג!
יש פתרון?
יש פתרון?
הנהג אחראי על בטיחות הנוסעים.
אם לדעתו לא ניתן להכניס או אח"כ להוציא מטען בבטחה מהצד השני, הוא אמור שלא לאפשר זאת.
אם יש לך את מספר האוטובוס אפשר לבדוק בדאטה בוסמישהו יודע באיזה שעה יצא ה-454 האחרון מבית שמש בערב חג השבועות?
יש לי תלונה חמורה נגד נהג האוטובוס ערבי של 454 מבית שמש לאשדוד , ואינני זוכר באיזה שעה בדיוק היה האוטובוס. ואינני רוצה שידחו את התלונה בגלל שעה לא מדויקת.
האוטובוסים האחרונים יצאו בשעה 15:20 אבל היה 6 אוטובוסים שיצאו יחד, צריך גם מספר אוטובוס או לפחות שעה מדוייקת של עצירה בתחנה ספציפית כדי שיהיה אפשר לדעת איזה נהג זה.מישהו יודע באיזה שעה יצא ה-454 האחרון מבית שמש בערב חג השבועות?
יש לי תלונה חמורה נגד נהג האוטובוס ערבי של 454 מבית שמש לאשדוד , ואינני זוכר באיזה שעה בדיוק היה האוטובוס. ואינני רוצה שידחו את התלונה בגלל שעה לא מדויקת.
בשעה 15:20 יצאו האוטובוסים של הקו 474 ?האוטובוסים האחרונים יצאו בשעה 15:20 אבל היה 6 אוטובוסים שיצאו יחד, צריך גם מספר אוטובוס או לפחות שעה מדוייקת של עצירה בתחנה ספציפית כדי שיהיה אפשר לדעת איזה נהג זה.
צודק, מחילה על הטעות.בשעה 15:20 יצאו האוטובוסים של הקו 474 ?
אני מדבר על קו 454 שיצא בערך 20 דקות אחרי ה-474,
454 היה אז רק אחד.
אין מענה!p.tachbura#kbsh.biz
תשאל את אגף התחבורה בבי"ש (להחליף # ב@)
או באשדוד
או את משרד התחבורה
א. האם העברתם דיווח בזמן אמת (*8787) על עומס נוסעים?זה רק נהיה קטסטרופה מיום ליום
בכל ערב שבת לפחות 2 אוטובוסים מתמלאים רק מרמה ד!
הבעיה הוא שאנחנו רוצים שינויא. האם העברתם דיווח בזמן אמת (*8787) על עומס נוסעים?
לפי הנוהל הרשמי - אם יש 3 פונים שונים שמדווחים - משרד התחבורה צריך לטפל בנושא בזמן אמת מול החברה.
ב. האם פניתם למשרד בדיווח על עומס נוסעים?
דיווח על עומס נוסעים ואי תגבור עלול לגרור הטלת קנס כספי על החברה, דבר שעשוי לזרז שיתוף פעולה של החברה מול המשרד לתגבור הקו.
אם יש אוטובוסים שמתמלאים בקביעות בשעות קבועות בתחנה מסויימת -הבעיה הוא שאנחנו רוצים שינוי
שזה אומר שינוי של קוים
שינוי של מסלולים
אנחנו ברמה ד' מספיק אנשים למלא אוטובוסים
אין למי לדבר שלפחות ישמע לנו
אני פניתי בעניין הזהזו הודעה שקיבלנו מאיגוד הנוסעים-
איגוד הנוסעים מבקשים מכלל משתמשי התחבורה בקווי אשדוד ובית שמש,
לא לחשות ולהציף בתלונות את הגופים הרלוונטיים, חברת אפיקים, משרד התחבורה ולראשונה גם למבקר המדינה.
ממש כך להתלונן על שירות לקוי, אי התאמה לצרכים, וחוסר בסיסי בהבנה ומידה בצרכים המינימליים!
לפרטים פנו לאיגוד במיילt474454464 @ gmail.com
בהצלחה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים