דרוש מידע עד מתי נמשיך לממן את הכתבות נגדינו??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כבר כתבתי על נושא זה בעבר.
כעת שוב.
בתקשורת התפרסם סרטון מכאיב על שוטר שמתנהג בגסות ושלא כדין באדם חרדי.
לא עברו יותר מיום או יומיים ואתרי התקשורת החרדית - המתפרנסים מאיתנו!
פרסמו את תגובתה האווילית של המשטרה.

אני שואל. מי שקורא לשוטר נאצי צריך להיאזק ברגליו?? כמובן שלא.
האם זו עבירה על החוק לקרוע דוח תנועה? לא.
האם השוטר עבר על החוק? כן.

מהמשטרה אין לנו ציפיות.
מאתרי חדשות גם אין לנו הרבה ציפיות, רק קצת.
רק המינימום - אל תשתפו פעולה עם מערך היחצנות של משטרת ישראל המשוחתת והרעה.

• הוסף לסימניות
צודק ב 100 אחוז.

די לשחיתות המשטרתית! יש גבול לכל דבר.

המקרה של חיים ביטון לא יוצא לי מהראש,
מה היה קורה אם זה לא היה מוסרט ומצולם? יש לכם בכלל ספק מה היה אז???
הוא היה מואשם בעשר אישומים שונים ויושב בכלא שנים.
נס שזה היה מצולם. (וגם אז לקח זמן רב עד שהמשטרה בכלל הבינה שיש כאן בעיה כלשהי..)

• הוסף לסימניות
מי רוצה להתעסק עם המשטרה?
הם הרי יכולים לתבוע את האתר על "לשון הרע"
ןהתוצאה בבית המשפט ידועה מראש.....
נראה לי גם לפי חוקי העיתונות וכ'ו חייבים להביא תגובת הצד שכנגד.

• הוסף לסימניות
צודק ב 100 אחוז.

די לשחיתות המשטרתית! יש גבול לכל דבר.

המקרה של חיים ביטון לא יוצא לי מהראש,
מה היה קורה אם זה לא היה מוסרט ומצולם? יש לכם בכלל ספק מה היה אז???
הוא היה מואשם בעשר אישומים שונים ויושב בכלא שנים.
נס שזה היה מצולם. (וגם אז לקח זמן רב עד שהמשטרה בכלל הבינה שיש כאן בעיה כלשהי..)
אתמול היה אותו סיפור עם כתב ישי ירושלמי - הקצין העליל עליו שדרדר פח - בזכות שצילם בסוף יצא בלי פגע.

• הוסף לסימניות
כעת שוב.

מהמשטרה אין לנו ציפיות.
לדעתי זה דבר חשוב שנדע להיות חכמים דבר ראשון ולא לצעוק ולהתחיל עם שוטר.

• הוסף לסימניות
1646175082980.png

מהמשטרה אין לנו ציפיות.
מהציבור החרדי אין לנו ציפיות?

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1076368

מהציבור החרדי אין לנו ציפיות?
לא כל עבירה פלילית שאדם עושה, מצדיק איזוק ידים ורגליים,

ומהציבור החרדי יש לנו הרבה ציפיות, אבל מה לעשות שרמת האמון שיש למשטרה בכלל ולציבור החרדי בפרט היא לא מן המשופרות...

ובנוסף כל הכינוי גנאי הזה שהוא מתועב לחלוטין, ועדיין מה לעשות בתוך הציבור החרדי "קצת" הורגלנו להשתמש בזה בלי המובן האמיתי של המילה, אלא יותר בתור סלנג של מחאה, והגיע הזמן שגם המשטרה תקלוט את זה,
וכמובן לא אצדיק לעולם שימוש במילה זו אלא רק פורפורציה.

• הוסף לסימניות
מי רוצה להתעסק עם המשטרה?
הם הרי יכולים לתבוע את האתר על "לשון הרע"
ןהתוצאה בבית המשפט ידועה מראש.....
נראה לי גם לפי חוקי העיתונות וכ'ו חייבים להביא תגובת הצד שכנגד.
אבל תראה איך זה מופיע.
חורג בהחלט ממה שמחוייבים לו על פי דין

• הוסף לסימניות
צפיתי בסרטון, וההשוואה לחיים מזרחי צורמת לי מאוד. לא קל לרחם על אדם שבחר להתנהג בצורה שמזמינה צרות, ועוד לא דיברנו על חילול ה'.
הלגיטימציה שנתנו כאן לשימוש בשפה מכוערת היא פסולה, ושום תירוץ על 'כאבי בטן' לא יכול להכשיר אותה. ההתנהגות של השוטר כואבת לנו מאד, אבל אין הגיון לקרוא לאיפוק חד צדדי.

• הוסף לסימניות
לא מצדיקה שום צד ודאי שהמשטרה לא בסדר כלפי חרדים
כבן אדם יהודי ובמיוחד אחד שמוגדר כחרדי
לא אמורה לצאת המילה "נאצי" מהפה.
גם לזה אסור לתת מקום בשום אופן שבעולם
לא פחות גרוע מאלימות פיזית

• הוסף לסימניות
כעת שוב.

מהמשטרה אין לנו ציפיות.
אין לי ציפיות מהמשטרה השוטר לא צודק ואני לא חושב שהוא צריך היה צריך להאזק ברגליו! אבל בהחלט שלא ריחמתי עליו...
א' כי הוא הזמין את זה!...
ב' היו כאלו שניסו להשוות את הפלישה לאוקראינה לגרמניה ופולין, וקם עליהם עליהום איך בכלל אפשר להשוות? ואילו שוטר שנותן דו"ח הופך להיות נאצי????
ואני ידגיש שוב אין לי שום דבר בעד המשטרה הם מתנהגים בצורה חמורה ביותר אבל בסיפור הזה טוב שהביאו את התיעוד הנגדי.

• הוסף לסימניות
לא ננסה להתייפף
מי שרודף אותנו אל לנו לשבח אותו, ומי שמשבח את רודפינו אל לנו לממן אותו,
צדק פותח האשכול במאת האחוזים
הייתם רוצים להיות את אבא שלכם כך מאוזק ידיים ורגליים כי "לא דיבר בכפפות של משי" למושחת רחוב?​

• הוסף לסימניות
לא ננסה להתייפף
מי שרודף אותנו אל לנו לשבח אותו, ומי שמשבח את רודפינו אל לנו לממן אותו,
צדק פותח האשכול במאת האחוזים
הייתם רוצים להיות את אבא שלכם כך מאוזק ידיים ורגליים כי "לא דיבר בכפפות של משי" למושחת רחוב?​
אף אחד לא שיבח את השוטר
פשוט לא העריכו יותר מידי את האזוק

נ.ב. ללא קשר למקרה הזה, בעניין של עבירות תנועה אדם שמסכן חיים אין לו שום זכויות! אסור לנו להפוך לעבריינים בגלל שהמשטרה לא בסדר.

• הוסף לסימניות
אין לי ציפיות מהמשטרה השוטר לא צודק ואני לא חושב שהוא צריך היה צריך להאזק ברגליו! אבל בהחלט שלא ריחמתי עליו...
א' כי הוא הזמין את זה!...
ב' היו כאלו שניסו להשוות את הפלישה לאוקראינה לגרמניה ופולין, וקם עליהם עליהום איך בכלל אפשר להשוות? ואילו שוטר שנותן דו"ח הופך להיות נאצי????
ואני ידגיש שוב אין לי שום דבר בעד המשטרה הם מתנהגים בצורה חמורה ביותר אבל בסיפור הזה טוב שהביאו את התיעוד הנגדי.
כל הנושא הזה, נושא כאוב, ויש שיגידו קטנוני. ולמה?
המשטרה לא בסדר. מוסכם. גם עלי.
אבל,
אנחנו מאד אוהבים להתחיל לצלם מהשלב שהחרדי אומר נאצי ו- הופ! נאזק.
הלו? מישהו צילם מה היה קודם? מישהו תיעד את הדקות הארוכות שהשוטר מנסה לחלץ מהנאשם פרטים אישיים והוא לא נותן לו ובינתיים מתחיל להתקהל המון אנשים מסריטים וצועקים שגורמים לשוטר פשוט לסיים את הסצנה הזו?
עזבו את הסרטון הזה. כי באמת אני לא ראיתי ולא יודעת מה היה קודם.
קחו הפגנו של הפלג. מצלמים רק את השוטר מכה, את השוטר אוזק, את הישיבישער שותת דם (ואין- מדגישה, אין הצדקה לכל זה). אבל מישהו פעם הסריט את ההתנהגות הנוראה של המפגינים? את האלימות שלהם? את כל האנשים שנפגעים מהם? (אנשים נשים וטף שמחכים לאוטובוס, נזק לבעלי עסקים בסביבה, נזק לתשתיות) לא. הסרטונים שיצאו הם רק של השוטרים האלימים והתלמידים המוכים.
אותו דבר באוטובוסים. התנהגות של נהגים היא לעיתים בלתי נסבלת. מודה. אבל, אתם יודעים כמה מקרי אלימות יש באוטובוסים? כמה (ואני ראיתי בעיני) בחורי ישיבה שרבים עם הנהג שיפתח להם את הדלת באמצע ז'בוטינסקי וכשהוא לא מסכים - וטוב שכך- הם פותחים פיזית את הדלת ובורחים? למה אנחנו מסתכלים כל כך חד צדדי?

• הוסף לסימניות
דל''פ
כדור שלישי לניצולי שואה,
וכאחת ששמעה סיפורי זוועה ממקור ראשון על אכזריותם הרצחנית החייתית המזעזעת של הנאצים לבני עמנו,
אני מסרבת להזדעזע ממה שנעשה לאותו אזרח.

הקלות שחלק מאנ''ש לצערי מסוגלים לכנות יהודי אחר נאצי, בעיני לפחות בלתי מתקבלת על הדעת.
אז היהודי הנ''ל קיבל שיעור? לא נורא.
בטוחה שהוא וכל מי שראה אותו כבול בידיו וברגליו, יחשוב בהזמנות הבאה פעמיים לפני שהוא מכנה יהודי אחר 'נאצי'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מסקנה. כל אדם צריך ללכת עם מצלמה זמינה...
במקום שהמסקנה תהיה שפשוט נתנהג כבני אדם, וכלא נתווכח כשמגיע לנו דוח, וניתן פרטים אישיים כששוטר מבקש, במקום זה המסקנה שלכם היא ללכת עם מצלמה? זה רציני???

• הוסף לסימניות
דל''פ
כדור שלישי לניצולי שואה,
וכאחת ששמעה סיפורי זוועה ממקור ראשון על אכזריותם הרצחנית החייתית המזעשעת של הנאצים לבני עמנו,
אני מסרבת להזדעזע ממה שנעשה לאותו אזרח.

הקלות שחלק מאנ''ש לצערי מסוגלים לכנות יהודי אחר נאצי, בעיני לפחות בלתי מתקבלת על הדעת.
אז היהודי הנ''ל קיבל שיעור? לא נורא.
בטוחה שהוא וכל מי שראה אותו כבול בידיו וברגליו, יחשוב בהזמנות הבאה פעמיים לפני שהוא מכנה יהודי אחר 'נאצי'.
כל דימוי שמדמים לשואה הוא רק מקטין את זוועות הנאצים
ואני מצטרף למה שכתב @element , זה מזעזע שלכל דבר קוראים נאצי, בלי לדעת מה זה נאצי בכלל.

• הוסף לסימניות
במקום שהמסקנה תהיה שפשוט נתנהג כבני אדם, וכלא נתווכח כשמגיע לנו דוח, וניתן פרטים אישיים כששוטר מבקש, במקום זה המסקנה שלכם היא ללכת עם מצלמה? זה רציני???
המקרה של חיים מזרחי יוכיח אם זה רציני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה