עד שאני יסיים לחפש באתר, יגיע מועד הדיון...

• הוסף לסימניות
ביום חמישי הקרוב יש לי דיון בבית דין רבני. (אני התובעת :eek: )
אני מחפשת, אם יש כזה דבר (זכור לי שראיתי כאן בפורום) טוען רבני או עורך דין שמתמחה בדיני עבודה שיכול לייעץ לי בטלפון לגבי כמה נקודות.
כדי שבס"ד אצליח בדיון ולפחות אגיע מוכנה.

• הוסף לסימניות
תבדקי אולי עו"ד אביגדור פלדמן פנוי ליום ה' ;)
כשעובד מנצח את הבוס בבית דין לעבודה זה משהו שגורם לי קורת רוח מיוחדת...
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
אתה יודע אם הוא פנוי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1073302:
כשעובד מנצח את הבוס בבית דין לעבודה זה משהו שגורם לי קורת רוח מיוחדת...

אז תדע שבדר"כ זה ככה,, עפ"י רוב בי"ד לעבודה לא מקבל את תירוציו של הבוס, אלא רואה אותם כפגיעה בעובד.
אא"כ הבוס יושב טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1073313:
אז תדע שבדר"כ זה ככה,, עפ"י רוב בי"ד לעבודה לא מקבל את תירוציו של הבוס, אלא רואה אותם בפגיעה בעובד.
אא"כ הבוס יושב טוב...

אלא אם כן הולכים לבית דין רבני ואז לגמרי את מרגישה שאת בידיו של הקב"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1073312:
אתה יודע אם הוא פנוי?
ען"ד פלדמן הוא עו"ד פלילי ולזכויות האזרח, למרות שאת מכנה אותי קרימינל, כרגע ב"ה אין לי תיקים פתוחים...תבררי לבד :)
נכתב ע"י רותי בן שימ;1073317:
אלא אם כן הולכים לבית דין רבני ואז לגמרי את מרגישה שאת בידיו של הקב"ה.
לדעתי להקב"ה יש אותה נציגות בבית דין ובבית משפט, אם את מאמינה כמובן....

• הוסף לסימניות
ען"ד פלדמן הוא עו"ד פלילי ולזכויות האזרח, למרות שאת מכנה אותי קרימינל, כרגע ב"ה אין לי תיקים פתוחים...תבררי לבד
הצלחת לבלבל אותי... לרגע חשבתי שעליתי על "מי אתה דאלארס.."
או שפשוט לא הבנתי מה לך ולפלדמן.

לדעתי להקב"ה יש אותה נציגות בבית דין ובבית משפט, אם את מאמינה כמובן....

אני מאמינה בזה מאוד.
פשוט בבית דין לעבודה קל יותר לראות את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה