וכמה אתה משלם על תמונות של אנשים באיטליה שמחרחרים בחניון בית החולים בגלל אותה התקהלות מופקרת בשבועיים האחרונים?חבל שהבת שלך לא אמורה להתחתן מחר.
הייתי משלם לראות את החתונה הזו.
חתן כלה, 2 זוגות הורים, מסדר קידושין, 2 עדים ואני.
בדיוק 10.
לא.וואהו וואהו, היסטריה
זה משפט מעצבן מאוד!!!יש כאלה שנהנים ממנה![]()
דומה למה שנכתב אתמול בשם הגרד"ל "אם אנשים חוששים בספק ספיקא של ספיחין ודאי שיש להיזהר בספק פיקוח נפש".בעזרת ה' יהיו ניסים.
אבל כל מי שחושש שיש חמץ בניילון חד פעמי, ומקלף את כל התפוחים מחשש רחוק של חמץ ומסנן את המים בברז בפסח ולא חושש שיש קורונה בידית של דלת בית הכנסת שלו או על מדף המוצרים במכולת שלו הוא גם רוצח וגם טיפש.
מודעים ושפויים ובל זאת מסתכלים על זה אחרתאז יש כמה לא שפויים או לא מודעים ולכן?
לראות במגפה עולמית אקשן ו"שמייח" זה רחוק משפיות.מודעים ושפויים ובל זאת מסתכלים על זה אחרת
אחרת מה? בן אדם חולה קשה/אנשים מתים.. איך עוד אפשר להסתכל על זה??מודעים ושפויים ובל זאת מסתכלים על זה אחרת
עד שיקרה משהו מקרוב ח"ו, יסתכלו על זה מכיוון קצת אחר.מודעים ושפויים ובל זאת מסתכלים על זה אחרת
אז בטח שאתה מוזמןחבל שהבת שלך לא אמורה להתחתן מחר.
הייתי משלם לראות את החתונה הזו.
חתן כלה, 2 זוגות הורים, מסדר קידושין, 2 עדים ואני.
בדיוק 10.
משפט עוצמתי!!!ההבדל בין 'ערבות הדדית' ל'הדדות ערבית'...
תקשיבו עד הסוף, מפחיד!!!
https://www.youtube.com/watch?v=S8g0vAsLUqE
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים