עובדים/ות בתשעת הימים???

• הוסף לסימניות
אני לא עוסקת בתחום ולא עובדת בתשעת הימים.
אבל בעבר שוחחתי עם אחת שיש לה אולפן גדול והיא ספרה לי שרב התיר לה לעבוד בכל ימות השנה חוץ מט' באב, כולל תשעת הימים ו'שבוע שחל בו'

• הוסף לסימניות
זה עבודה, מה יש חופש?

• הוסף לסימניות
שאלתי רב, [כמובן ספציפית לשאלה ששאלנו] אחרי ששאל כמה שאלות, התשובה היתה שאסור....
כל אחד ישאל את רבו...

• הוסף לסימניות
http://www.din.org.il/2012/07/22/עריכת-וידאו-בתשעת-הימים/

לחסומים:

עריכת וידאו בתשעת הימים
ג' אב ה'תשע"ב

רבני בית ההוראה
השאלה:
אשה העובדת לפרנסת ביתה בעריכת חתונות בוידאו הכרוך בשמיעת מוזיקה אך אין היא נהנית מכך מה הדין לענין תשעת הימים

תשובה:
שלום רב.

אם היא עסוקה רק בעבודת העריכה – מותר.

• הוסף לסימניות
כל שנה אני שואלת וכל שנה קיבלתי תשובה לאותה שנה.
(בד"כ תלוי אם העבודה דחופה למיד אחרי ט' באב)

• הוסף לסימניות
בטח שעובדים.עיקר העבודה היא בכלל לא מוזיקה, פה ושם שומעים את אותן שלוש שניות 50 פעמים, לא נראה לי שמישהו מסוגל עוד להנות מזה:(

אולי בעריכת סרטי חתונות המצב שונה, אני לא מתעסקת עם זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה