סת''ם סופר
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מתוך פרשת השבוע - "והוא ימשל בך"על איזה אפליה מדובר ??
מתוך פרשת השבוע - "והוא ימשל בך"על איזה אפליה מדובר ??
עזוב לא משהו שמשלמים לך עליו כסף אל תתרגש מזה מדינשלח אלי בהתראות שצמצמו לי את התדות לנקודות מה זה
ועוד איך אני פותח אשכול חדש אשמח לתשובהעזוב לא משהו שמשלמים לך עליו כסף אל תתרגש מזה מדי
כדי לפתוח אשכול חדש צריך ותק של חודשיים, או פעילות ניכרת ומשמעותית של חודש פלוסועוד איך אני פותח אשכול חדש אשמח לתשובה
זה לא אישור גנרי.
כל מעסיק מנפיק לעובדים שלו.
לא יודע לפעמים יש הפתעות....שמעי אבל עכשו פתחתי ? בנושא המלוניות
ממה?מה אתה בהלם מה קרה .????
עד שאת שואלת על המעסיק מה מונע מכל אחד להדפיס כזה פייק אישור?זהו. תהיתי על העניין הזה מתחילת העידן.
מה ימנע מכל מעסיק להדפיס אישור כזה לכלל עובדיו?
למה לא אני בעד שינתו לכולם את האישר שיהיה אכיפה בררנית על זהעד שאת שואלת על המעסיק מה מונע מכל אחד להדפיס כזה פייק אישור?
ממש לאתכלס, הכל שאלה של ביטחון עצמי.
אדם הבטוח בעצמו עד מאד בצדקת טענתו, כמעט בכל המקרים יצליח לשכנע בכך גם את השוטר או השוטרת.
הבעיה שבחצי מהמקרים גם אנחנו לא משוכנעים, וד"ל.![]()
אני מכיר אנשים שפיברקו עובד חיוני של כמה מקומות והכל עבר בשלום...ממש לא
מכירה אנשים שאכן נסעו לעבודה חיונית, כך שהם אכן היו בטוחים בעצמם
וקבלו קנס
תמיד יש כאלה שמתבלבלים ונלחצים מהשוטרים.ממש לא
מכירה אנשים שאכן נסעו לעבודה חיונית, כך שהם אכן היו בטוחים בעצמם
וקבלו קנס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים