באיזה מוסדות מקבלים את זה?שמעתי היום שההטחה הגדולה של מענק בסכום 6000 ש"ח לכל סייעת
קוצץ בדרמטיות לאלפיים ש"ח
כל המוצרים לפסח קניתי על חשבון זה
מה אני עושה עכשיו?
קוצץ רק לסייעות או לכל עובדי הציבור?שמעתי היום שההטחה הגדולה של מענק בסכום 6000 ש"ח לכל סייעת
מה אני עושה עכשיו?
איפה שמעת?
לאחר בירור, קוצץ לפקידים בעיריה ולא לסייעותקוצץ רק לסייעות או לכל עובדי הציבור?
מה המקור?
המשכורת לא מגיעה ב9 לחודש הלועזי?נחכה ליום ראשון ונראה
הם הודיעו שהם עושים את כל המאמצים שהמשכורת תיכנס בשני , לפני פסחהמשכורת לא מגיעה ב9 לחודש הלועזי?
בכל המקומות?הם הודיעו שהם עושים את כל המאמצים שהמשכורת תיכנס בשני , לפני פסח
נשמע משונה. מאד.לאחר בירור, קוצץ לפקידים בעיריה ולא לסייעות
נחכה ליום ראשון ונראה
זה לא קוצץ אלא שהרשויות המקומיות טוענות שהם צריכות שיפוי מהמדינה על תוספת השכר ועד שהמדינה לא תשלם הם מעבירות רק 2000 ש"ח וישלימו עד סוף שנת 2023 שאר עובדי המגזר הציבורי יקבלו 6000 כבר כעתשמעתי היום שההטחה הגדולה של מענק בסכום 6000 ש"ח לכל סייעת
מה אני עושה עכשיו?
אז זה כן קוצץ לסייעות?זה לא קוצץ אלא שהרשויות המקומיות טוענות שהם צריכות שיפוי מהמדינה על תוספת השכר ועד שהמדינה לא תשלם הם מעבירות רק 2000 ש"ח וישלימו עד סוף שנת 2023 שאר עובדי המגזר הציבורי יקבלו 6000 כבר כעת
קוצץ זמניתאז זה כן קוצץ לסייעות?
אפשר לשאול באיזה תפקיד?כי קבלתי 4000+ ואני עובדת 70% משרה
משלמים על חשבון המענק של שבועות.מה אני עושה עכשיו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים