עובדת במספר מקומות עבודה עם תלטוש משכורת

• הוסף לסימניות
יורד לי כמויות על ביטוח לאומי
אני מנסה לעשות תאום ביטוח לאומי באתר והוא לא נותן לי לעשות על 2019
רק על שנים קודמות
מה הדרך הנכונה להתנהל?
אשמח לעצות

• הוסף לסימניות
א.את צריכה לבדוק אם את מרוויחה באחד מהמקומות למעלה מ 6,164 ש"ח. במקרה כזה תאום ביטוח הוא לא רלוונטי
ב.שנית, על אותה שנת מס לא עושים תאום ביטוח באתר, את צריכה פשוט להגיש טופס 644
למעסיק אצלו את מרוויחה פחות מהתקרה

קבצים מצורפים

• תאום ביטוח לאומי644.pdf
    KB 66.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
ואם כבר ירד לי בחודשים קודמים-שנה קודמת יש סיכוי לבקש החזר?

• הוסף לסימניות
על חודשים קודמים ב 2019, יוחזר לך דרך התלוש הביטוח שירד ביתר,

על שנים קודמות, כמו שכתבת הרגע בעצמך, מגישים בקשה רק דרך האתר.

• הוסף לסימניות
אני לא מתבלבלת זה 2 דברים שונים
ותודה לשירה שלחתי את התאום ואמרו לי שאכן מגיע לי החזר וזה יקוזז בחודש הבא
מי שעובד בכמה מקומות עד התקרה הנ"ל שישים לב חבל לפרנס סתם את הביטוח לאומי!!

• הוסף לסימניות
התכוונתי רק לשאול, איך את ידעת שהורידו לך יותר ממה שהיה צריך?
אבל סליחה, לא התכוונתי לפקפק.

אין בעיה..
היה חשוד לי שירד לי 12% מכל תלוש לכן שאלתי

• הוסף לסימניות
אה אוקי, כי היה נשמע לי שאת אומרת שמחלק מהמקומות הורידו לך יותר ממה שהיה צריך.
אני הבנתי שעל חלק הורידו לך 3.5% ועל חלק 12%
לכן חשבתי שבכל מקרה ההבדל הוא לא כל כך גדול ומשמעותי.
אבל אם אכן מהשקל הראשון הורידו לך 12% אז את ממש צודקת. ואין שום מצווה לפרנס את המדינה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בסייעתא דשמיא
אז ניסיתי לדלות מידע כאן בפורום, ובעוד כל מיני מקומות, ויצא לי בעיקר חשש מלהסתבך עם הרשויות... :cool:

אני עצמאי, יש לי עוסק פטור בביטו"ל ועוסק זעיר ברשות המס.
אני עובד ללקוחות כנגד חשבונית (מוכר שעות עבודה שלי ומוציא קבלות).

תכף נגמרת השנה, ואני רוצה להגיש את הדוחות הרלוונטיים אליי למשרדים הנכונים.

עד כמה שהבנתי, אני צריך להגיש 'תיאום מס' לרשות המיסים, שבו אני מדווח כמה כסף אני חושב שאני מרוויח בשנה הנוכחית.
ולביטוח לאומי צריך גם כן להגיש טפסים כלשהם.

השאלות שלי הם:
1. האם מבחינת רשות המס, מספיק לדווח על כמה כסף אני חושב שאני ארוויח, ואז סיימתי איתם?
או שכשנגמרת השנה אני צריך לדווח מחדש כמה הרווחתי באותה שנה? או משהו אחר?

2. מבחינת ביטו"ל, אם הרווחתי בממוצע פחות מ1000 ש"ח לחודש מאז פתיחת העסק (יש חודשים שיותר ויש חודשים שפחוצ), איזה הגדרה יש לי? יש שם מלא כינויים באתר, 'עצמאי', 'בעל הכנסה שלא מעבודה', אני לא יודע מה אני נחשב שם.
וכמובן, מה אני צריך לעשות איתם, עם ביטוח לאומי, איזה מסמכים צריך להגיש ומתי.

מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה