כללי עובדת במשרד עם רשת

• הוסף לסימניות
שלום.
אני עובדת במקום בו כל המחשבים מחוברים ברשת אחת.
אם אני שומרת קובץ פתוח ברשת ניתן לפתוח אותו במחשב אחר ולהשתמש בו לדברים אחרים. האם זה נכון להשאיר את הכל פתוח לשינויים עתידיים?

חשוב לי לציין משלמים לי לפי שעות. (אם זה משנה בכלל)

תודה על עצותיכם המחכימות מאז ועד....

ישר כוחכם על ייעוצכם הבונה.

• הוסף לסימניות
תשמרי לך בנפרד את הקבצים הפתוחים ובמחשב תשמרי רק קבצים סגורים

• הוסף לסימניות
מדובר בקבצים עבור מקום העבודה?
אם כן בהחלט שצריך להותיר אותם פתוחים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;682545:
מדובר בקבצים עבור מקום העבודה?
אם כן בהחלט שצריך להותיר אותם פתוחים

עבור מקום עבודה אחד.
אבל אם הוא מחובר למקומות עבודה אחרים שאין לי קשר אליהם?
כל הקשר הוא אדם אחד שבניהולו הכל.

לדוגמא שאני עובדת במשרדי עורך דין שבניהולו משרד פירסום. וכל הקבצים הפתוחים עוברים בין 2 המשרדים. ממני הוא מבקש א. ובמשרד הפרסום חוגגים מזה אלף דברים אחרים.)

• הוסף לסימניות
את רצינית?
זה לא שלך... זה שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;682570:
את רצינית?
זה לא שלך... זה שלו

למה?
הוא קנה אותי?

חשבתי שהוא קנה את השעות שעבדתי לו. ומה שיצא בסוף.
גם כל הסקיצות שעשיתי בזמן הזה הם שלו?

חשוב לי לדעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;682622:

חשבתי שהוא קנה את השעות שעבדתי לו...
גם כל הסקיצות שעשיתי בזמן הזה הם שלו?‏
אלא מה?

• הוסף לסימניות
תגידי מה שואלת ברצינות? ברור שזה שייך למעסיק, את חייבת להשאיר קבצים פתוחים, גם אם 'יחגגו' על זה ,

• הוסף לסימניות
מבינה את המצוקה שלך, אבל מה לעשות, זה החיים...
היה לי בעבודה אחד שהיה לוקח את העבודות שלי משנה אותם קצת, אבל משתמש בבסיס שלי,
ובסוף קוצר על זה שבחים...

• הוסף לסימניות
רק עצמאי שומר קבצים פתוחים. שכיר שייך למעסיק, גם אם הוא עושה מזה מיליארדים.

• הוסף לסימניות
כל הקבצים שהכנת בשעות העבודה אצלו שייכים לו.
אם עבדת מהבית - זה כבר משהו קצת שונה ונתון להכרעה הלכתית.

מה שכן - את יכולה לומר למנהל בעדינות שאת מעדיפה שגרפיקאים אחרים לא יעשו "קיצורי דרך" עם גרפיקות שאת הכנת.
אבל אם זה בהוראותו כדי לזרז את תהליך בניית דברים אחרים - זכותו המלאה!!!

• הוסף לסימניות
כאחד שעושה מידי פעם עבודות פרילאנס לפי שעות, באמת מתסכל לפעמים לראות שהמעסיק מקבל מוצר בשמינית מחיר מאשר אם היה משלם לי כעצמאי על הלוגו/כריכה/באנר/מודעה.
אבל זה מה יש.
לכל צורת עבודה יש חסרונות ומעלות.

• הוסף לסימניות
אין פה בכלל שאלה. את שכירה של הבוס, העבודות שייכות לבוס ולא לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה