דרוש מידע עובדת בעבודה משתלמת? שתפי אותי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למדתי עכשיו את התחום ויש בזה הרבה אופציות לעבודה מהבית דרך סוכנים לא דרך החברות הגדולות
דרך סוכנים כנראה יש את האופציות האלה אבל אז מוותרים על ההטבות שנותנות חברות הביטוח הגדולות...
כמו כל דבר בחיים, יש יתרונות וחסרונות

• הוסף לסימניות
לוידת אם מתאים,
אבל אני עוסקת בכתיבה וב"ה נהנית מאד
מפרנסת, עצמאית, מהבית
ואוהבת את מה שאני עושה.
(אגב, אמנם אני עוסקת גם בכתיבה אומנותית - יצירתית;
אבל גם בכתיבה אקדמית - ניסוח, הגהה,
זה לא דורש כישרון כתיבה יוצא דופן.
יותר יכולת קריאה, ניתוח של החומר, היצמדות לכללים, וכתיבה לכידה, קוהרנטית, בהירה ותקנית)
יכולה לפרט יותר על אופן הכניסה לשוק הזה?
עובדת מול גוף כלשהו או ממש לקוחות פרטיים שמגיעים אחד אחד?

• הוסף לסימניות
חחחחחח
זה מה שבאתי לכתוב לה
צענין שכל אלה שמשווקות אומרותשהיו מורות עם וותק וקרן השתלמות וככ
ועדין שווה להם לשווק ומשוכורת יותר גבוהות
יותר מזה אחד אמר לי שהוא משווק אחרי שלמד תואר במשפטים ועזב את זה
מה הסיכויי שהם באמת מרוויחים ככה?
אם יש משהי מהקהל פה שעובדת בזה
אשמח לתשובה או שהכל חרטה ורק כדי לשכנע אנשים זה מה שהם אמרים

אני גם אשמח להבין,
כי גם אני דברתי עם אחת שמשווקת ששכנעה אותי מאד שעושים מזה 18K והיא עזבה עבודה משתלמת בשביל זה וכו' וכו'
נראה לכם הגיוני?
לדעתי זה הגיוני
אבל זה כאלה שנמצאות בזה כבר שנים, שיש תחתיהן המון משווקות, מה שקשה למישהי שנכנסת בתחתית הפרמידה להגיע אליו
יש בארץ אלפים רבים של משווקים ומשווקות,
ישנה משווקת אחת שזיהתה את הפוטנציאל בתחילת הקורונה, והתקדמה ברמה שהיא מרוויחה היום, להערכתי כ1,000,000 ש"ח!! לשנה,
אני מעריך בזהירות שישנן עוד מאות רבות שמרוויחות 10K בחודש וצפונה,
קשה להעריך מבחוץ האם את מוכשרת לזה,
אבל כ"א יכולה לנסות וההשקעה היא מינימלית ממש,
אבל !
הניסיון עלול לקחת זמן והרבה...
אז חובה לקחת ברשימת השיקולים את ההפסד של הזמן שעליו אין אחריות...

• הוסף לסימניות
אני מביא קטע קצר שקיבלתי.
בזיעת אפך תאכל לחם
לא לשכוח ולא לנסות להלחם
אין לנו הרבה ברירות, זו קללה
תוצאה מרה של חטא, של אכילה
יש כאלו שיותר ויש שפחות מזיעים
ויש שאפילו מרגישים נעים
אבל, אין כזה דבר כסף בלי לעבוד
מי שחושב לא כך? בכבוד.
כך חונכנו, וכך אומר הניסיון
ואל תנסו לענות בהיגיון
כי הבורא כך החליט וכך טבע
זה התירוץ היחיד וזו התשובה
אז נאחל לכם שתצליחו
ותשדלו שתמיד תמיד תחייכו

• הוסף לסימניות
יכולה לפרט יותר על אופן הכניסה לשוק הזה?
עובדת מול גוף כלשהו או ממש לקוחות פרטיים שמגיעים אחד אחד?
לקוחות פרטיים שמגיעים אחד אחד
או בקבוצות
ב"ה.
אופן הכניסה - נכנסתי רך מישהי שעסקה בתחום, היא תיווכה לי עבודות וכך בניתי לאט לאט מעגל לקוחות שמעבירים, ב"ה, מפה לאוזן.
כמובן אפשר גם לפרסם

• תודה
Reactions: YRN
  • הוסף לסימניות
אני מביא קטע קצר שקיבלתי.
בזיעת אפך תאכל לחם
לא לשכוח ולא לנסות להלחם
אין לנו הרבה ברירות, זו קללה
תוצאה מרה של חטא, של אכילה
יש כאלו שיותר ויש שפחות מזיעים
ויש שאפילו מרגישים נעים
אבל, אין כזה דבר כסף בלי לעבוד
מי שחושב לא כך? בכבוד.
כך חונכנו, וכך אומר הניסיון
ואל תנסו לענות בהיגיון
כי הבורא כך החליט וכך טבע
זה התירוץ היחיד וזו התשובה
אז נאחל לכם שתצליחו
ותשדלו שתמיד תמיד תחייכו

מי שהוא יודע שהוא @זמני בעולם זה קל לו לדעת את זה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראשית, מאחלת לך שהקב"ה ינחה אותך בדרך הנכונה להשגת פרנסה בהרחבה ובאופן שמתאים לך.
שנית, באם הנטיה תהי' לפתוח עסק של מוצרים פיזיים, בעיקר לאחר שהתקבלו המלצות מבעלות נסיון שהצליחו, ב"ה, אמליץ בכל לשון לעשות סקר-שוק ולבדוק ביסודיות עד-כמה יש צורך במוצרים אלו, ומה הסיכוי להשיג לקוחות קבועים באזורך.
כותבת לאחר שבאזורי נסגרו עסקים רבים במהלך השנים האחרונות, והלב פשוט כואב.

נ.ב.
יש אפשרות להשתתף בקורס יזמות מסובסד מטעם 'מפתח', ואולי גם בארגונים המקבילים.

• הוסף לסימניות
הגשת תביעות נגד הביטוח הלאומי
שילמתי עכשיו כ30000 שח-רווח נקי
קצת הדרכה , הפניה לרופאים מתאימים
מילוי הטפסים ושליחתם

• הוסף לסימניות
אם מתאים לך הכיוון,אז ממליצה על הנהלת חשבונות. היום יש קורסים של כמה חודשים.אמנם כשמתחילים לעבוד ללא ניסיון המחיר הוא סביב המינימום,אך כבר לאחר שנה-שנתיים אפשר להתקדם בעוד כמה אלפים ולאחר ניסיון של כמה שנים השכר יכול להגיע לסביב ה18 אלף למשרה מלאה. וניתן למצוא גם במשרה חלקית שמתאימה לאמהות. ממש מומלץ למי שמתחברת לתחום.

• הוסף לסימניות
אני טכנאית אולטרסאונד נשים
אוהבת את העבודה בה
בבתי חולים אין בזה כסף משכורת שעתית רגילה
אבל במקומות פרטיים וקופות חולים אפשר להרוויח יפה
זה מבוקש בשוק?
איפה אפשר ללמוד את זה?

• הוסף לסימניות
דרך סוכנים כנראה יש את האופציות האלה אבל אז מוותרים על ההטבות שנותנות חברות הביטוח הגדולות...
כמו כל דבר בחיים, יש יתרונות וחסרונות
מעניין
אני יודעת על משכורות גבוהות בחברות ביטוח עם אופציה לעבודה מהבית לבעלי רשיון פנסיוני

• הוסף לסימניות
אם מתאים לך הכיוון,אז ממליצה על הנהלת חשבונות. היום יש קורסים של כמה חודשים.אמנם כשמתחילים לעבוד ללא ניסיון המחיר הוא סביב המינימום,אך כבר לאחר שנה-שנתיים אפשר להתקדם בעוד כמה אלפים ולאחר ניסיון של כמה שנים השכר יכול להגיע לסביב ה18 אלף למשרה מלאה. וניתן למצוא גם במשרה חלקית שמתאימה לאמהות. ממש מומלץ למי שמתחברת לתחום.
את מדברת מנסיון? יכולה לתת פרטים?

• הוסף לסימניות
מעניין
אני יודעת על משכורות גבוהות בחברות ביטוח עם אופציה לעבודה מהבית לבעלי רשיון פנסיוני
תלוי לאיזה תפקיד , יש מיישבת תביעות, יש עובדות בק אופיס ויש שימור לקוחות זה מאוד משתנה מתפקיד לתפקיד
וגם ההגדרה של משכורת גבוהה מאוד משתנה מאדם לאדם
מה זה גבוהה בשבילך? 10 אלף ש"ח? ברוטו לפני כל ההורדות? עבור משרה מלאה?
וגם פה, משרה מלאה משתנה בין חברות הביטוח, יש כאלו שעובדות 8 שעות כמו במנורה , יש כאלו שעובדות 8.5 שעות ויש 9 שעות
בקיצור הכול סוביקטיבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה