דרוש מידע עובדת בעבודה משתלמת? שתפי אותי!

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא, לימודים של 3 שנים בלי תואר. אולי 5 בנות מכל מחזור (20) אצלנו היו 2 מצליחות ללהכנס לתחום (חייבים של סטאז של שנה בא.ס. נשים ספציפית ואם לא סידרו לך מהמקום לימודים את יכולה רק לחלום על זה....). אם לא את יכולה למצא עבודה מדהימה בשכר מינמום ואפס תנאים. זה בדרך כלל לא משרה מלאה, ויש משמרות, גם ערב.

אולי איפור, יש קורסים ממש מקצועיים ולא יקרים, הלימודים לא הרבה זמן ותוך כדי לימודים אפשר להתחיל לעבוד. ואת קובעת לך את השעות (בדרך כלל בוקר או שעות צהריים מוקדמות) אם את גרה בירושלים זה 350 ש''ח למתחילה בשעתיים גג עבודה וכן הלאה.....
כל אחת מנסיונה היא
אני למדתי בתל אביב שם לפחות 6 או 7 לא זוכרת מהבנות קיבלו סטאז באולטרסאונד נשים. ממש לא שתיים.
ויש ביקוש בתחום מיד מצאתי עבודה.
אם את טובה והיה לך פידבק טוב בסטאז לא קשה למצוא ואחכ אחרי מעט נסיון עוד יותר.
. כמובן למי שטובה.
בקשר למשכורת בקופת חולים עושים משכורות יפות
לשם דוגמה חברה שלי עבדה כמזכירה לפני הלימודים. אחרי הלימודחם שנתיים אחרי כבר שילשה את המשכורת. ועובדת משרה חלקית.
לגבי השעות- אני לא עובדת אחהצ רק בקרים.
זה גמיש אפשר למצוא הכל.

• הוסף לסימניות
כל אחת מנסיונה היא
אני למדתי בתל אביב שם לפחות 6 או 7 לא זוכרת מהבנות קיבלו סטאז באולטרסאונד נשים. ממש לא שתיים.
ויש ביקוש בתחום מיד מצאתי עבודה.
אם את טובה והיה לך פידבק טוב בסטאז לא קשה למצוא ואחכ אחרי מעט נסיון עוד יותר.
. כמובן למי שטובה.
בקשר למשכורת בקופת חולים עושים משכורות יפות
לשם דוגמה חברה שלי עבדה כמזכירה לפני הלימודים. אחרי הלימודחם שנתיים אחרי כבר שילשה את המשכורת. ועובדת משרה חלקית.
לגבי השעות- אני לא עובדת אחהצ רק בקרים.
זה גמיש אפשר למצוא הכל.
מה שכן במקומות הלימוד החרדחם שנפתחו בשנים האחרונות באמת אני יודעת שמאד קשה להשיג בזה סטאז . אז אולי בזה את צודקת ולא כדאח

• הוסף לסימניות
אם יש לך ראש לתכנות - מאד משתלם, יש קורסים ידידותיים.
אני מחפשת עבודה עם הכנסה גבוהה.
מעדיפה עבודה מהבית ועבודה שמותאמת לאמא לקטנטנים.
לא מפחדת להיות עצמאית...
פתוחה גם לעבודות הדורשות לימודי מקצוע או קורסים.
יש לך רעיון מניסיונך? שתפי אותי.

• הוסף לסימניות
אם יש לך ראש לתכנות - מאד משתלם, יש קורסים ידידותיים.
אני חושבת על הכיוון.
אם יש לך מידע על קורסים אשמח אם תוכלי לשלוח לי באישי.
המייל שלי: dinal0548421033 שטרודל ג'ימל.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ויש עוד שוק שלדעתי אין בו מספיק היציע וזה הכנה למבחני תיל
יש כמה וכמה הכנות (לא שוות מספיק לדעתי) באינטרנט
אבל יש מורות בודדות אלופות שמכינות למבחני תיל.
מכירה אחת שלוקחת 180 ש"ח ל40 דקות ונוהרות אליה בנות...
שימי לב שכל מקום דורש מבחן תיל טיפה שונה והטריק הוא להצמד למבחן של כל מקום ומקום ולהכין את המועמדות בהתאם למבחן הנדרש
@mg3
אין לי אפשרות לפרטי,
אך מחפשת בנרות מידע על הכנה למבחן תיל - למרות שלא קשור לאשכול....
אשמח אם תוכלי לתת לי מידע במייל:
chumig2 שטרודל גימייל
תגיבי לי שראית ואמחק את המייל.

תודה רבה!

• תודה
Reactions: mg3
  • הוסף לסימניות
בתכלס בהרבה תחומים אם אתה טוב אפשר להרוויח הרבה ולא רק בהייטק..
אדריכלית, פסיכולוגית, מורה למסלול (בסמינר חרדי שלא דורש תואר..), מורה פרטית, קוסמטיקאית, מאפרת, גרפיקאית, בעלת מעון..

• הוסף לסימניות
הייטק-
האם זה עונה גם על התנאים האחרים של עבודה מהבית ומתאים לאמא?
זה כבר תלוי, כל מקרה לגופו.
מה שכן ההייטק זה שוק שכל הזמן צומח
יש המו---ן קורסים לFULL STACK ולבדיקות
(מעלות, "החדש", ועוד)
לאחרונה חלה נסיגה קטנה בביקוש-
בגלל האינפלציה :(
קצת קשה להיכנס לתחום,
בעיקר כג'וניור.
אבל הרב מצליחים "להכניס רגל"
ואח"כ עם ניסיון החברות רודפות אחריך ולא הפוך :)
יש הרבה משרות "עבודה היברידית"
ורק פעם בשבוע במשרד (תועלת מהקורונה :) )
עבודה לפחות 8 שעות
(בהתחלה, בהמשך אפשר להוריד קצת ולהגיע לשש וחצי- שבע שעות)
(הנשים החרדיות בונות על "שעת אם" ואז מגיעות לשבע שעות עבודה כבר מההתחלה....)
משכורת- מתחילים בקצת יותר ממינימום (בחרדי)
ועולים מאוד יפה תוך שנתיים,
ואז יש קפיצות רציניות.

אבל- מי שלא מתאים לו התחום- שלא יעבוד בו!!!
חבל לסבול בעבודה... :(

בכל מקרה המון הצלחות לכולם!!!

• הוסף לסימניות
הייטק זה תחום שמצד אחד הוא גמיש, עבודה היברידית, גמישות בשעות, אבל מצד שני הוא תחום אינטנסיבי, הוא כל הזמן מתקדם ומתפתח. אז אם עובדים בעבודה רגועה יותר- מטריקס, משרד ממשלתי אז בדר"כ ההילוך נמוך יותר והסביבה היא יותר נשית חרדית כך שהשעות מותאמות, אבל בדרך כלל ככל שהמשרד יותר רציני והמשכורות יותר גבוהות, אז צריך לתת תוצרת בהתאם, והלחץ עולה. אבל שמתי לב שבכל תחום שהוא עבודה, בין אם זה הוראה, עסק, הייטק גרפיקה ועוד אם רוצים באמת להצליח ולהרוויח הרבה אז צריך להתמסר פלוס, אם יש לך בוס אתה צריך לשדר לו שאתה נותן מעבר, אם זה עצמאי אז זה גם להוכיח כל הזמן ללקוחות וכו'
כמו שאמרו פה בפורום קודם, אין כסף חינם!

• הוסף לסימניות
רואת חשבון עצמאית יכולה להגיע להכנסות מאד מאד גבוהות!
וכמו כל מקצוע שבו את עצמאית זה גמיש מאד, את מחליטה כמה תיקים לקחת, באיזה שעות לעבוד וכו...
השאלה אם התחום הזה מדבר אליך ואם זה ריאלי להשקיע במצב שלך בלימודים האינטנסיביים האלו.

• הוסף לסימניות
רואת חשבון עצמאית יכולה להגיע להכנסות מאד מאד גבוהות!
וכמו כל מקצוע שבו את עצמאית זה גמיש מאד, את מחליטה כמה תיקים לקחת, באיזה שעות לעבוד וכו...
השאלה אם התחום הזה מדבר אליך ואם זה ריאלי להשקיע במצב שלך בלימודים האינטנסיביים האלו.
ברגע שאת עצמאית את גם חייבת להשקיע מאוד! או שאת מוצלחת, או שאת מוצלחת, יש לך שם טוב, שרות מעולה, או שאת נדחקת לשוליים. לקוח שיתקל ברואת חשבון שתתחיל למרוח אותו ולא תהיה מספיק זמינה הוא יעזוב אותה מהר.

• הוסף לסימניות
בלת"ק

קוסמטיקה, טיפולי פנים, מניקור... כל זה (סיפרה לי שכנה, קוסמטיקאית צעירה מאוד שמתעסקת נטו עם שעוות, שהיא מרוויחה 1000 ש"ח ליום. תעשי חשבון...20,000 ש"ח לחודש בכיף.)

אם את בעניין.... עריכות וידאו בתחום האפטר אפקט, כמו שיעורים דיגיטלים ועוד... מכניסים המון כסף!
ברגע שתהיי טובה בזה ותוכיחי את עצמך... העסק ירוץ. חסרות אפטריסטיות טובות באמת...

• הוסף לסימניות
אה... גם טיפול רגשי, ייעוץ וכו'...- יש בהם הרבה כסף.
עבודה נוחה- בבית, אפילו בערבים... 350 ש"ח לשעה. קלאס....
רק מה... תלמדי את זה ממש טוב ולעולם אל תעשי כסף על מטופלים אלוקים ישמור. (צורם לי כל כך שלאחרונה כל אחת שעוברת איזה קורס קצר בנושא, כבר מסכימה לעצמה להתנהל עם נפשות!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה