התייעצות עובדת בשיווק או מכירות? אשמח לעצתך

• הוסף לסימניות
אני עובדת כשנה בשיווק בחברה גדולה
כרגע עברנו למשרד חדש
ומאוד מפריע לי חוסר הפרטיות בשיחות.
(עד עכשיו הייתי בעמדה נפרדת, וכעת בחדר משותף)
קשה לי מבחינה רגשית פשוט להתקשר ולשווק כשאני ליד עובדת נוספת בחדר לא גדול בכלל (והיא לא משווקת)
למרות שאני עושה טוב את העבודה.
אני כל הזמן פס הקול...
ואני גם רגילה לשקט בעבודה.
אשמח לשמוע ממי שעובדת בתחום האם הבעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?
זה ממש לא נעים לי אני מרגישה ש'בודקים' אותי ומאזינים כל הזמן...
למי שמכיר שיווק זו עבודה מעט 'מלוכלכת' לפעמים את מקבלת תגובות פחות טובות גם אם את משווקת ממש טובה
וכל הדברים הללו מפריעים לי. חוסמים אותי.

• הוסף לסימניות
כרגע עברנו למשרד חדש
קשה לי מבחינה רגשית פשוט להתקשר ולשווק כשאני ליד עובדת נוספת בחדר לא גדול בכלל (והיא לא משווקת)
אני כל הזמן פס הקול...
למי שמכיר שיווק זו עבודה מעט 'מלוכלכת' לפעמים את מקבלת תגובות פחות טובות גם אם את משווקת ממש טובה
אולי אוזניות יכולות לעזור?

• הוסף לסימניות
אולי אוזניות יכולות לעזור?
לא חושבת שאוזניות יעזרו לה
היא רושמת שמפריע לה חוסר הפרטיות

כרגע עברנו למשרד חדש
אני כל הזמן פס הקול...
ממליצה לנסות לפנות לבוס ולהסביר בצורה נעימה שאת צריכה את המרחב שלך ולדבר בחופשיות (נשמע הגיוני ומתקבל על הדעת שאת רוצה פרטיות)
ולבקש העברת חדר במידה ואפשרי או לשים מחיצה/ עמדה שמעט תבודד רעשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה