דרוש מידע עובדת זרה -

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מכירה אישית עובדת זרה מסרי לנקה, עובדת עם כל הלב והנשמה! אחת שמאוד אכפתית ומסורה , היא טיפלה באישה צעירה סיעודית ברמה קשה עיוורת וקטועת רגל והייתה מסורה אליה ברמות לא רגילות, ל"ע האישה נפטרה והיא התפנתה...
היא כעת מחפשת עבודה חדשה, אם משהו זקוק - היא ממש מציאה
אשמח לתת פרטים

• הוסף לסימניות
מכירה אישית עובדת זרה מסרי לנקה, עובדת עם כל הלב והנשמה! אחת שמאוד אכפתית ומסורה , היא טיפלה באישה צעירה סיעודית ברמה קשה עיוורת וקטועת רגל והייתה מסורה אליה ברמות לא רגילות, ל"ע האישה נפטרה והיא התפנתה...
אשמח לתת פרטים
אנחנו צריכים לתקופה קצרה, אם כי יתכן שזה יימשך.

• הוסף לסימניות
אשמח לתת פרטים
איך אפשר ליצור קשר?

אשמח למייל ל
nati3113*gmail.com

• הוסף לסימניות
חשוב לי לציין שאני לא המעסיקה שלה, רק מכירה אותה וממליצה עליה בחום
מצרפת את המספר שלה, היא דוברת עברית קלה- קשה להבין אותה בטלפון
קוראים לה קומודו (הכל בשורוק)
בהצלחה
ותעדכנו אם יצא מזה משהו:)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
חשוב לי לציין שאני לא המעסיקה שלה, רק מכירה אותה וממליצה עליה בחום
מצרפת את המספר שלה, היא דוברת עברית קלה- קשה להבין אותה בטלפון
קוראים לה קומודו (הכל בשורוק)
בהצלחה
ותעדכנו אם יצא מזה משהו:)
דרך מי היא מועסקת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה עובד ככה, שקובעים מולה וכו'
ביטוח לאומי או משרד הרווחה וכד' צריכים לתת לה עבודה עם אנשים מוגבלים שזקוקים לסיוע (לא למפונקים שרוצים משרתת חרוצה...)
אם אין לה עבודה, אז אין לה אישורי שהייה בארץ

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה עובד ככה, שקובעים מולה וכו'
ביטוח לאומי או משרד הרווחה וכד' צריכחם לתת לה עבודה עם אנשים מוגבלים שזקוקים לסיוע (לא למפונקים שרוצים משרתת חרוצה...)
אם אין לה עבודה, אז אין לה אישורי שהייה בארץ
ברור שהיא עובדת דרך חברה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה