דרוש מידע עובד זר- שיפוצניק

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר לי עד איזה שעה מותר לעובד זר להיות בשטח הבנין? (כנראה שיש עובדים ערבים שישנים כאן בדירה בשיפוצים, כמובן שאנחנו מתנגדים, השאלה מאיזו שעה מותר לנו לדרוש שהם לא יהיו)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם הוא עובד חוקי - אין הגבלה על שהות במקום, רק על עבודה רועשת, (שיפוצים מותר כמדומני עד 19:00 או עד 20:00, מותר גם בין 2 ל-4)
אם הוא שב"ח - אסור כל היום.

• הוסף לסימניות
זכותכם לבקש שני דברים:
א. אישורי שהיה כדי לדעת שלא מדובר בשב"ח הם הכי מסוכנים. עבריינים כפשוטו וד"ל
ב. אישור עבר נקי- ללא עבר פלילי
התופעה הזו נוראה ואכמ"ל כמה פוגעת בקדושת מחננו!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם הם ישראלים מותר להם לישון איפה שהם רוצים.
עובדים פלסטינים חוקיים צריכים לכאורה אישור לינה כדי להישאר במדינה.
שבחי"ם כמובן לא חוקיים גם בבוקר.

• הוסף לסימניות
אם הם ישראלים מותר להם לישון איפה שהם רוצים.
עובדים פלסטינים חוקיים צריכים לכאורה אישור לינה כדי להישאר במדינה.
שבחי"ם כמובן לא חוקיים גם בבוקר.
השאלה אם לי כשכנה יש איזו זכות חוקית לברר מעמד?
ואם יראו לי מסמכים על כך וכך פועלים, האם אני באמת יכולה לעקוב שאלו הפועלים שנמצאים?
ממש מורכב לנו. בפרט עכשיו..

• הוסף לסימניות
לכם כשכנים אין סמכות לכלום.

אתם יכולים לפנות למשטרה שיבדקו.

• הוסף לסימניות
לכם כשכנים אין סמכות לכלום.

אתם יכולים לפנות למשטרה שיבדקו.
יתכן שנעשה את זה. בשלב הזה אין לנו ענין לסבך אף אחד.
אבל אנחנו צריכים לדעת שאין שום בעיה לצאת מפתח הדלת- אנחנו או ילדינו.

• הוסף לסימניות
אז למה לא לדבר יפה עם השכנים שבונים?
מנסים. לכן בודקים את זכויותינו (וחובותיהם) החוקיות.
ומה אם הם אומרים שהם דרשו מהקבלן שלא ישנו בדירה, אבל שכנה ראתה את הפועל מגיע בערב לדירה, והקבלן לא עונה???

• הוסף לסימניות
אז לדבר עם השכנים שהם יזמינו משטרה.
אם מישהו היה מגיע לדירה שלי ללא הסכמתי אני הייתי פונה מרצוני למשטרה.

• הוסף לסימניות
אז לדבר עם השכנים שהם יזמינו משטרה.
אם מישהו היה מגיע לדירה שלי ללא הסכמתי אני הייתי פונה מרצוני למשטרה.
גם כשאתה זקוק לו ואתה בכלל שוהה בדירה אחרת לגמרי?...... הוא מסכים איתנו, אבל האמת שהוא מרוויח מזה. כשהעובדים ישנים שם הם עובדים מחוץ לשעות....

• הוסף לסימניות
מה מקור הזכות, מוסרי? ואז זה כמובן לדעתך הבלתי רלוונטית (כמו דעתי...), אם המעסיק שלהם חושב אחרת ממך...
או חוקית? שלזה נדמה לי כוונה פותחת האשכול, וחבל להטעות אותה.
זכות חוקית.

• הוסף לסימניות
אני מכיר מקרה דומה מקרוב שכמה פועלים היו ישנים במקום עבודתם חרף התנגדויות השכנים. כמה שבבניקים שגרו באזור באו באמצע הלילה כפתו את הפועלים והשליכו אותם ככה קשורים באמצע כביש ראשי.. מאז הם לא חזרו.. תנסו את זה . מומלץ!!

• הוסף לסימניות
אני מכיר מקרה דומה מקרוב שכמה פועלים היו ישנים במקום עבודתם חרף התנגדויות השכנים. כמה שבבניקים שגרו באזור באו באמצע הלילה כפתו את הפועלים והשליכו אותם ככה קשורים באמצע כביש ראשי.. מאז הם לא חזרו.. תנסו את זה . מומלץ!!
סיפור אמיתי???
הזוי ביותר.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה