דרוש מידע עובד חיוני יכול להכנס לכותל?

• הוסף לסימניות
אם זה במסגרת העבודה - כן.
אך זה שהעובד הוא עובד חיוני לא גורם לכך שמותר לו לפי החוק לצאת לכל מקום בארץ מעבר לק"מ שלא לצורך עבודתו החיונית.

• הוסף לסימניות
אם הוא עובד חיוני שקשור לכותל כן, אם לא אז אין אפשרת בכלל
רק לתושבי הרובע או לעובדים באיזור

• הוסף לסימניות
לא נראה לי.....
יש שם משטר כבד מאד....
אולי עיתונאי
גם לא בטוח
בכל אופן תשאלי בפיקוד העורף 104
או משטרת התנועה 110
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם זה במסגרת העבודה - כן.
אך זה שהעובד הוא עובד חיוני לא גורם לכך שמותר לו לפי החוק לצאת לכל מקום בארץ מעבר לק"מ שלא לצורך עבודתו החיונית.
אם הוא עובד חיוני שקשור לכותל כן, אם לא אז אין אפשרת בכלל
רק לתושבי הרובע או לעובדים באיזור
לא נראה לי.....
יש שם משטר כבד מאד....
אולי עיתונאי
גם לא בטוח
בכל אופן תשאלי בפיקוד העורף 104
או משטרת התנועה 110
בהצלחה
ואם לא קשור לכותל?
איך הם אמורים לדעת?
יש לי עובד חיוני

• הוסף לסימניות
ואם לא קשור לכותל?
איך הם אמורים לדעת?
יש לי עובד חיוני
הם יודעים איזה עובד חיוני קשור לכותל, מנסיון, לא כדאי להתעסק בכלל
אלא אם כן יש כרטיס תושב או עובד חיוני שיכול להיות קשור באיזשהיא סיבה לכותל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה