התייעצות עובד ללא קוד

• הוסף לסימניות
אני חשבת שכר ברשת גנים גדולה מאוד. העובדים הקבועים מחתימים כרטיס והכל זורם.
יש לי קושי עם הממלאי מקום, שהולכים ובאים ומתחלפים. ומכיוון שהרבה מהם חדשים והם מגיעים לעבודה לפני ששלחו טופס 101 אין לי שום דרך לקלוט אותם - רק ידנית. כל יום להכניס כניסה ויציאה וכך לחשב את סה"כ השעות החודשיות.
מדובר בכמות גדולה מאוד ועבודה קשה ומפרכת.
יש פה אי מי שמתמודד עם אותה בעיה או שיש לו פתרון עבורי????

מחכה מאוד מאוד לשמוע
תודה

• הוסף לסימניות
ממלאות מקום הן עובדות שעוברות מגן לגן?
האם קיימת אפשרות שיהיה בכל גן כרטיס נוכחות רזרבי וממלאת מקום תעדכן שביום X השתמשה בכרטיס מס' מסויים וביום השני בכרטיס אחר?

• הוסף לסימניות
מדובר בעובדות שעוברות מגן לגן...נראה לי מאוד מסובך לעדכן איפה הייתה בכל יום...

• הוסף לסימניות
קיימת אפשרות לתת להן כרטיס ללא שם, אלא עם מספר עובד, איתו הן תעבורנה מגן לגן.
כל הבעיה היא עד שהן מקבלות את הכרטיס.
באופן יחסי קל יותר לשנע אותן לקבל כרטיס כי הן מעוניינות בעבודה, רק לא ביום הראשון - שהן נקראות בו מהרגע להרגע.
רק שצריך שתהיה זמינות במשרד (הוא רחוק ממקומות העבודה? הגנים כולם באותו אזור?) לתת להן כרטיס ולעדכן שכרטיס מסויים שייך ללממלאת מקום מסויימת.
איך הן מחתימות? טלפונית? שעון נוכחות? כרטיס מוחתם? מגנטי?

• הוסף לסימניות
במקום שאין אנשים -את עובדת עם מערכת כזאת? עם איזה תוכנה הכי טוב לעבוד ?
אני מחפשת המלצה מניסיון. כיום הן ממלאות ידנית דף חודשי. בגנים הקבועות מחתימות כרטיס.

• הוסף לסימניות
עבדתי בעבר, רק שעברו שנים רבות מאז.
אני משתפת מהפרקטיקה, לא כל כך מהתוכנה, משום שבוודאי השתנו הטובים מאז.
באיזו עיר את עובדת? ולמה דוחות ידניים?

• הוסף לסימניות
אנחנו עובדים עם אלון ומבצעים ממשק להרגל.
בגדול מרוצה מהם. רק שאין להם כ"כ פתרון לבעיית ממלאות המקום. וזה כמויות!!
אני מחפשת תוכנה שעובדת אולי עם עדכון טלפוני המזהה נגיד ע"י מספר זהות, ולאחר קליטת ה101 במערכת השכר יוכל לבצע ממשק...או משהו בכיוון הזה...בנתיים זוהי עבודת פרך.

• הוסף לסימניות
ללא ספק קיימת תוכנה כזו
כבר נתקלתי לא פעם בזיהוי קולי של עובדות ובוודאי שקיימת לפי מספר זהות.
האם העובדות נמצאות במרחק סביר מהמשרד או פזורות בכל רחבי העיר?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות של שעונים חכמים במקום, שקולטים טביעות אצבע או צ'יפים ומעבירים קובץ כשמבקשים.
הקובץ מסתנכרן לתוכנת הנוכחות תוך כדי ציון בכל פעם איפה נקלטה ההצבעה.
אם מדובר בטביעת אצבע - העובדים צריכים להגיע למשרד לקליטת הטביעה, מה שלא בטוח לי מתאפשר כשאתם בכל הארץ
אם מדובר בצ'יפים, אפשר להחזיק צ'יפים בכל סניף או עיר ולתת לממלאת מקום.

• הוסף לסימניות
אני יותר מאשמח. אודה לך מאוד מאוד מאוד.
זה רגע לפני הייאוש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה