מידע שימושי עובד עם סמארט פון פוגע במכירות!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני טכנאי באולפן הקלטות ואין לי סמארטפון והפידבקים החיוביים שאני מקבל מלקוחות שסוףסוף יש טכנאי שלא בודק כל כמה דקות את האינסטגרם שלו ומרוכז בעבודה שווה כל שקל. (יש לי לקוחות קבועים שלצערי יש להם סמארטפון אבל הם אוהבים להגיע אלי כי הם מחפשים מישו שיהיה מרוכז רק איתם...) בהחלט סמארטפון זה לא רק עניין של דת אלא של מוסר עבודה....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ואין לך מושג עד כמה זה פשוט הזוי
1. אכן הזוי אבל זה לא הדיון כאן
2. ההזוי האמיתי זה לראות אנשים בעזה או באפריקה שאין להם בית לגור ומים זורמים בברז..
אבל ביד יש להם אייפון 17...

• הוסף לסימניות
הייתי בחדר מיון
הגיעה אחות לקחת מדדים - היא לא הורידה את עיניה מהמכשיר
בקושי ראתה כיצד מצמידה את שרוול מד לחץ הדם....
בחדר הסמוך, ישב רופא תורן ושיחק קלפים....
למי אמורים לפנות לבקש יחס מינימלי?

מוסר עבודה, ערך לזמן, גזל ממעסיק - כל אלה יש לכם הלכה סדורה
ומי שלא אמון עליה, אין מה לעשות
רק אברכי כולל, אפשר לבקש מהם להפקיד את הניידים לפני הכניסה 'לסידר' - אשרינו!!!
איני יודע מה לעשות על הודעה זו, וואו/עצוב אולי כועס?

מה עוד יכול להתקלקל מכל ה-'טוב' שבמכשיר הזה?!?!?

קילקל כל חלקה טוב שעוד היה (למעט ה"תיבת נח"-לומדי התורה הק') !!!

• הוסף לסימניות
איזה הכללה... "עובד עם סמארטפון - עובד לא יעיל"
לא חסר עובדים עם סמארטפון עם מוסר עבודה גבוה
ולא חסר עובדים עם טלפון כשר עם מוסר עבודה ברצפה.
צר לי,
אך לידיעתך עובדים עם סמארטפון אלו עובדים גרועים!!!
ולא לא בגלל עצם היותם עובדים גרועים, אלא על עצם היותם מכורים לסמארטפון לסרטונים לסטוטסים וכו' כל המרעין בישין האלו (שאין כאן המקום לפרט כמה 'רוח חכמים נוחה הימנה') !!!

נכון ישנם עובדים בעלי טלפון כשר בלבד (ואולי אפי' אינם שומעים כלל לקווי נייעס/תוכן) שנותנים שירות גרוע! ובנוסף אין להם כלל מוסר עבודה,
אך עדיין זה לא ציבור אלא יחידים וכאן מדובר על ציבור גדול מאוד לצערנו.
גם בדור המבול היה את נח שמצא חן בעיני ה' אבל...

(כמה כואב ככה צודק.)

• הוסף לסימניות
אני טכנאי באולפן הקלטות ואין לי סמארטפון והפידבקים החיוביים שאני מקבל מלקוחות שסוףסוף יש טכנאי שלא בודק כל כמה דקות את האינסטגרם שלו ומרוכז בעבודה שווה כל שקל. (יש לי לקוחות קבועים שלצערי יש להם סמארטפון אבל הם אוהבים להגיע אלי כי הם מחפשים מישו שיהיה מרוכז רק איתם...) בהחלט סמארטפון זה לא רק עניין של דת אלא של מוסר עבודה....
אם אני מבין נכון,
הם רוצים סמארטפון אך אינם מעוניינים לקבל שירות ממי שיש לו סמארטפון.
אם אוכל לשער,
הסיבה היא כי הם יודעים עד כמה שהסמארטפון משפיע על העבודה (התייחסות למקבלי השירות השונים).

ובמילים אחרות: הם אומרים "אני במקומך לא הייתי לוקח את עצמי לתת לי שירות בנושא זה (או בנושא אחר)"

זה ה-ז-ו-י !!!

• הוסף לסימניות
אך לידיעתך עובדים עם סמארטפון אלו עובדים גרועים!!!
כן?
אתה מכיר את כלללללל "העובדים עם הסמארטפון" שאתה אומר את זה? תקן אותי אם אני טועה, אבל אני משער שלא...

קיבלת פעם שירות טוב בחנות? הלכת ובדקת שאין לו סמארטפון? או שהמשוואה הקבועה אצלך "יש שירות - אין סמארטפון"?

כי אני מכיר אישית כמה אנשים כאלה "עובדים עם סמארטפון" והם עובדים מעולים, שנותנים שירות פצצה

• הוסף לסימניות
הסמארטפון זה דבר שמפריע לעבודה אבל בודאי שיש עובדים עם סמארטפון שנותנים שירות טוב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קצת הזוי לחשוב שלמרבית אוכלוסיית העולם אין מוסר עבודה גבוה
אל תסתכלו על מוכרים ונותני שירות שכירים, שמלכתחילה אין להם מוטיבציה בגלל השכר, התנאים וכו
תחשבו שנייה על מנתחים, רופאים בכירים, שופטים, עורכי דין וכו
לכולם ללא יוצא מן הכלל יש סמרטפון - לא זכור לי שהם לא עובדים טוב ואין להם מוסר עבודה

אם רק נטולי סמרטפון (לרוב חרדים) הם בעלי מוסר עבודה, למה לא רואים כמעט חרדים שמצליחים / שנמצאים בעשירון העליון, הם היו אמורים לעבוד הכי טוב, להתקבל למקומות הכי טובים וכו

בהחלט ראוי לצאת נגד סכנת ההתמכרות למכשירים האלה, אבל אין צורך להדביק כל בעיה שקיימת לנושא הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה