התייעצות עובד שלא עושה את עבודתו - מה הדין?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג על עובדת שמאחרת, מפילה עבודה על אחרות וכו'
ומכיון שהמעסיקה לא בשטח כל הזמן היא לא מודעת לדברים
מה ההלכה כשהעבודה שלה נופלת עלי? והתלמידות נגרעות מחוסר התפקוד שלה?

• הוסף לסימניות
מסבירים לה יפה שזה לא יכול להימשך כך, העבודה נופלת עלינו, ואם זה ימשיך כך, לא תהיה ברירה אלא להודיע למעסיקה,
ובע"ה יפסק, אם לא עוזר, צריך שאלת רב איך להודיע למעסיקה.

• הוסף לסימניות
אני בטוח שמבחינת ההלכה יצטרכו לשאול באופן פרטי כי כל מקרה לגופו
לכן גם בהנחה שמשוטטים כאן מוצי"ם, עדיין לא ינתן כאן מענה הלכתי.

אני חושב שאם מדובר במקום עבודה מקצועי ומקדם, בסופו של דבר העובד ש"נופלת" עליו עוד עבודה יכול רק לצמוח מכך יותר
(בניגוד למקומות עבודה של כח אדם - עבדים)

• הוסף לסימניות
לא ברור מהשאלה למה העבודה נופלת עלייך?
האם את לא יכולה ליצור מצב שבו לא תעשי את הכל, וכשיבואו לברר, יבינו שהיא הבעיה?
למה את לוקחת על עצמך את העבודה שלה?

מרגיש לי שמה שמפריע זה יותר תחושת הניצול מאשר עצם העבודההנוספת?

• הוסף לסימניות
העבודה בהחלט נופלת עליי, והיא מאתגרת .
מה שכן תחושת הניצול מפריעה לי מאוד, מכיון שאין לי איך לבוא ולהעיר.
היא פשוט מנצלת על סמך זה שהיא עזרה לי מאודדד בהתחלה!!!

• הוסף לסימניות
אממ... להלשין, גם אם מותר לא תמיד יעזור.
הרבה פעמים האנשים שמנצלים גם יודעים איך להתחנף כלפי מעלה ולצאת טוב מאד בעיני המנהלים ולהוציא רע את האנשים סביבם בלי למצמץ (יכולה להוציא אותך אגואסיטית שלא רוצה לעזור לצוות וזה הכי גרוע בעולם!)
מה שכן, מהנסיון שלי אחרי די הרבה שנים בעולם העבודה, אנשים כאלה או מתקדמים מאד או מתרסקים. צריך קצת לחכות והם זזים הלאה.

עוד משהו חשוב שנראה לי שהייתי עושה אם זה היה קורה לי: עוזרת בשמחה כי במשרד נורמטיבי העזרה היא הכי חשובה. אבל - האחריות לא עלי. עזרה כן. אחריות לא. אם את מתכנתת כמוני (קוראים לך c#?) זה יכול להיות פשוט. עזרה בע"פ כן. לכתוב לא. זה יתיש אותה אחרי כמה זמן. השאלה אם את במקום שאת יכולה להיות אסרטיבית מולה או שהיא ותיקה ואת חדשה ואז זה פחות עובד...

שיהיה לך בהצלחה! זה דברים שלצערינו קורים אבל אחרי זמן בעז"ה מסתדרים. מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה