לא הסתדרתי,הסתדרת?
רוצה שאברר לך?
קרן הילד זה הפנימיה ברמת אלחנן?סורי,
אני מכירה מקרן הילד-פנימיה לבנות, דרך אגב מחפשים שם מדריכות
רוצה שאבדוק לך שם?
אני לא כ"כ הבנתי את התגובה,וואו, זה נשמע לי שאלה שגובלת במידע הקשור לבטיחות.
מדובר בפנימיה של ילדים. האם מותר להעביר פרטים כך ברשת?
אישית, הייתי מעדיפה שהעברת פרטים תעשה על ידי גורמים רשמיים כגון הנהלת המקום.
את נשמעת בסדר גמור.אני לא כ"כ הבנתי את התגובה,
התכונתי פרטים כללים ממי שמכיר איך הילדות והצוות
לא פרטיים טכנים על המבנה או המיקום
יש פה מלא אשכולות של בירור על סמינרים וכאלהנראה לך בטוח שיהיה ניתן לברר פרטים על מוסד של ילדים באופן חופשי וגלוי ברשת מבלי להכיר / לראות את השואלים?
אני לא מכירה ממש, אבל אני מכירה בנות שעבדו ועובדות שם, את רוצה טלפונים?יש פה מלא אשכולות של בירור על סמינרים וכאלה
והמטרה שלי בשאלה היא לשמוע רשמים מאנשים שמכירים מקרוב זה הכל
שלחתי לך באישיאני לא מכירה ממש, אבל אני מכירה בנות שעבדו ועובדות שם, את רוצה טלפונים?
אשמח לשמוע גם פרטיםאני לא מכירה ממש, אבל אני מכירה בנות שעבדו ועובדות שם, את רוצה טלפונים?
אני עובדת עכשיו בפנימייה בנתניה אם מענין אותךאשמח לשמוע גם פרטים
או טלפונים של בנות שעבדו שם
תודה, אבל נתניה רחוק מידיאני עובדת עכשיו בפנימייה בנתניה אם מענין אותך
אפשר לשאול למה לא הלכת בסוף לעבוד בקרן הילד?אני עובדת עכשיו בפנימייה בנתניה אם מענין אותך
לא חיפשו אז מדריכות שםאפשר לשאול למה לא הלכת בסוף לעבוד בקרן הילד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //