אמא שלי עובדת,שלום
יש כאן עובדת ברשת מעונות "נאות מרגלית "
צריכה עזרה קטנה
תודה
תודהאמא שלי עובדת,
יעזור לך?
אמא שלי עובדת בתלוש,
אני לא רואה מס תאגידראשית תודה על הנכונות לעזור
אני מנהלת משפחתון ברשת, ורשומה כעצמאית ,(ומתנהלת אצל הנהלת חשבונות פרטית) ולצורך המענקים הנהלת החשבונות ביקשה שאשיג לה את מספר התאגיד ותיקי הניכויים של הרשת.
אודה אם תוכלו לכתוב לי אותם (או לחילופין לעלות תמונה רק של ראש התלוש)
תודה רבה
זה קצת מסובךתודה רבה
תכלו אולי לעלות רק את ראש התלוש, ואני העביר להנה"ח אולי הם יזהו את מה שהם צריכים.
תודה
תודה רבה
תכלו אולי לעלות רק את ראש התלוש, ואני העביר להנה"ח אולי הם יזהו את מה שהם צריכים.
תודה
למה משפחתונים לא מועסקים בעצם כשכירות אצל נאות מרגלית?אני מנהלת משפחתון ברשת, ורשומה כעצמאית
כי יש משפחתונים שמעדיפים/שצריכים את המטרייה של הרשת ולא את הניהול השוטףלמה משפחתונים לא מועסקים בעצם כשכירות אצל נאות מרגלית?
להפריש פנסיות וביטוח לאומי ולהתעסק עם הנה"ח לא כיף לאף אחת.כי יש משפחתונים שמעדיפים/שצריכים את המטרייה של הרשת ולא את הניהול השוטף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים