דרוש מידע עובי בנייה קלה

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על רעיון לעשות באמת עובי 5 ובידוד כפול ולבקש ממנו שיתן לי בתמורה 2 לוחות גבס אחד על השני ואש זה הרבה יותר חזק מפני מכות ושבירות

• הוסף לסימניות
כשהקבלן שלי טען את זה ודרש ממני תוספת של 30 ש"ח לכל מ"ר פאנלית
שוחחתי עם צינוגל (בני ברק), והוא אמר שהקבלן גונב אותי, הוא צחק ואמר תשלמי לי 10 ש"ח למ"ר ואשלח את זה במשלוח של הקבלן.
בתכלס הוא טען שפאנל 10 ס"מ מבודד יותר לא רק במזג אוויר אלא גם מרעש. וצמר סלעים בינו לבין הגבס משביח את הבידוד
לגבי גג נפתח (סוכה) הוא אמר שלא עושים יותר מ-5
בגג נפתח כדי לבודד את הרעש שמתי שמיכות פוך על המגשים, זה מבודד מרעש ואוטם מרוח שחודרת בחריצים

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
מה הקבלן טען לך?
הקבלן שלי מסכים איתי שההפרש בין 5 ל10 הוא 10 שח למ"ר הוא רק רוצה במקום 10 לעשות בידוד סלעים כפול

• הוסף לסימניות
אז אני מסביר לך הוא לא טען שההפרש גדול במחיר הוא אמר לי שההפרש ביניהם הוא 10 שח למטר רק לדעתו שפוט אין את זה

• הוסף לסימניות
למעשה באמת מה שסיכמתי איתו
קירות 5 ס"מ קידוד כפול של צמר סלעים
ו2 לוחות גבס.

ותקרות עובי 10 ס"מ

מה אומרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה