נכתב ע"י ישראל זלמן;1703096:כמה עמודים, על איזה נייר?
נכתב ע"י נקי_כפים;1707093:בקשה הזויה מעט. בעלי מקצוע אוגרים נתונים במשך שנים מנסיונם וממידע המתקבל ממקורות רבים. ובכל מקרה לא יהיה לך הרבה מה לעשות עם מידע גולמי שכזה.
תכתוב בצורה ברורה מספר עמודים וסוג נייר ויהיו פה רבים שישמחו לסייע
נכתב ע"י אורות בלילה;1711616:מה זה אומר דף 225 גרם?
נכתב ע"י ישראל זלמן;1712603:עובי וצבע הנייר משתנה מיצור ליצור.
ככה שאי אפשר לדעת בדיוק, רק בערך.
לכן המומלץ ביותר שתפנה לדפוס שאצלו תדפיס את זה ותשאל אותו, כי רק הוא יודע.
מלבד זאת עד כמה שידוע לי הניירות סטנדרט הם כדלהלן:
60 גרם
70 גרם
80 גרם
90 גרם
115 גרם
125 גרם (לחלק מהיצרנים)
130 גרם
170 גרם
220 גרם
250 גרם
300 גרם
350 גרם
יתכן שיש עוד ואני לא זוכר.
אולם נייר של 110 ושל 225 נראה לי שלא קיים.
אשמח אם יתקנו אותי.
נכתב ע"י רחלי ר;1713890:מה הסיפור? תעצב שדרה בערך. תסגור עם דפוס. תברר את עובי השדרה ותתקן את העיצוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים