כללי עובי שדרה

• פותח הנושא טש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לספר של 720 עמודים נייר נ"ע 80 גרם

מה עובי השדרה?

חן חן על העזרה

• הוסף לסימניות
אנני יכולה לא לעזור באופן מדויק, אבל בצורה כללית לשאלות כאלו:
נכון שיש בדרך כלל כללים, אך לעיתים הם משתנים מדפוס לדפוס, ומספר לספר...
תמיד טוב בדברים כאלו, פשוט לבקש טלפון/מייל של בית הדפוס שבו הספר אמור להיות מודפס ולהפנות אילהם בקשה לקבל גודל מדויק...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מה זה אוהב את כל החכמים.

ראיתם שענו תשובה? מה כואב לכם? לדעתי היכולת שלי לקבוע שדרה טובה מרוב בתי הדפוס.

כל פעם בא איזה "מבין" ומעניק מעצותיו המועילות

• הוסף לסימניות
"אני מה זה אוהב את כל החכמים"- אז קודם כל תודה על הפרגון...
וזה בדיוק מה שנקרא "הוי כל אדם לכף זכות"
אם תשימו לב לשעה, כתבתי את התשובה שלי תוך כדי שאתם כתבתם את התשובה שלכם,
ודוקא כיון שראיתי שאף אחד שיודע, לא עוזר החלטתי לעזור, למרות שאינני יודעת גודל מדויק, חשבתי שאולי כדאי להפנות את השואל למקום שבו כן יעזרו לו...
אם אתם יודעים לתת תשובה מדויקת זה בוודאי נהדר!
אז תודה לכם שאתם אכן "מיבינים" ומועילים יותר מכל ה"חכמים".... :)

• הוסף לסימניות
עכשיו כשאני שם לב לשעות אני עומד על טעותי.

אנא קבלי את התנצלותי הכנה.

ה"כעס" שהשתמע ממנה בא מהעובדה שכל פעם שאני נותן שדרה מיד קופץ החכם התורן ומפנה את הלקוח לבית הדפוס.

כמו שאומרים מוחל טובות.

ושוב אני חוזר ומתנצל על הפגיעה האישית שנעשתה שלא לצורך ושלא כראוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה