עזרה עוברים לגור באופקים

• הוסף לסימניות
א- רוב המשפחות כלל לא עצניקיות, יש שם 4-5 משפחות העונות להגדרה הנ"ל (בלי לתפוס צד, טכנית, זה הנתון)
לא מכירה נתונים מספריים (כבר כתבתי שזה נתון שקיבלתי מאחת שגרה שם)
זה בערך המספר של שאר העצניקים (לפחות ה'גלויים') בכל שאר האזורים של הקהילה..
אז באופן יחסי יש שם ריכוז.

בנוגע לאוכלוסיה המתבגרת- זה נכון.

בנוגע לאוירה- אפשר למצוא מס' סיבות לכך, אבל רק באזור הזה (מול שאר הריכוזים) לא נעים ללכת בלילה..

ואני בעד שימשיך להתחרד, וכמה שיותר!!
בהחלט המחירים שם עדין שפויים, והלוואי וכל הדירות של הז"לים יתמלאו במצהלות ילדים חרדיים!!

• הוסף לסימניות
הבנתי שבפרפריה אין את כל הנייעס הזה של המרכז,
הכל שם רגוע, כולם עם כולם.
טעיתי?
אין נייעס.
זו בדיוק הסיבה שכתבתי ה"גלויים".
לא נראה לי שיש עצניק בבני ברק שלא מפרסם את השתייכותו..
באופן אישי
מלבד העובדה ששמעתי ש"יש כאלו משפחות", אין לי מושג מיהם!

באמת האוירה בקהילה מאד רגועה!!

• הוסף לסימניות
אין נייעס.
זו בדיוק הסיבה שכתבתי ה"גלויים".
לא נראה לי שיש עצניק בבני ברק שלא מפרסם את השתייכותו..
באופן אישי
מלבד העובדה ששמעתי ש"יש כאלו משפחות", אין לי מושג מיהם!

באמת האוירה בקהילה מאד רגועה!!
כל מילה בנינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה