פריפריה עוברים לפריפריה?

המחירים בערים האלו לא באמת זולים לעומת מה שהמחיר אמור להיות.
גם אם עמנואל מאוד קרובה לגוש דן, ותל ציון מאוד קרובה לשכונה הכי רחוקה בירושלים, תכלס הם נמצאים במעמקי השומרון/בנימין.
וחריש גם אם משווקים שהיא במרכז, תכלס היא בקידומת 04 (צפון), והיא יותר וואדי ערה מאשר גוש דן.
שלשת המקומות האלו מתפתחים יפה מאוד כך שכנראה יש להם ברכה.

תודה על הפרגון.

בהערת אגב אשדוד וקריית ספר הם בקידומת 08, בי"ש וביתר הם 02,
אשדוד שייכת למחוז דרום, ק"ס וביתר לאיו"ש, ובי"ש לירושלים.

עכו- הכי שווה לקנות זה חצי מחיר מרכסים והכי זול בארץ בהפרש משמעותי מכל הפריפריות (10 אלף למ"ר לעומת 14 למ"ר לפחות לשאר הפריפריות ,ורכסים מחיר קרוב לבי"ש וזה רק ישוב שמתפתח לעיר)
וקרובה לרכסים ק"א חיפה (עד 20 דקות לכ"א)
קהילה איכותית עם סינון (יותר מרכסים שרובה חזבתי"ם)
גילוי נאות: לא קניתי בעכו אבל יש לי חברים וקרובי משפחה שקנו שם ומהיכרות אישית זה הכי שווה אבל שמעתי שיש שם הגרלות

תודה על הפרגון.

בהערת אגב אשדוד וקריית ספר הם בקידומת 08, בי"ש וביתר הם 02,
אשדוד שייכת למחוז דרום, ק"ס וביתר לאיו"ש, ובי"ש לירושלים.
קידומת 08 זה שפלה ודרום ולא רק דרום
ביתר זה י-ם ובכל מקרה כולם נקראים היום מרכז, חריש - לא! אבל נמאס כל היום להתווכח כן חריש/לא חריש, זה לא מעניין את אף אחד, מי שרוצה שילך לגור שם, מי שלא רוצה שלא ילך, אין טעם להתווכח על זה כל היום

קידומת 08 זה שפלה ודרום ולא רק דרום
אשדוד זה דרום ולא שפלה (זה מסתיים בגדרה),
וגם 04 כוללת את צפון השרון.
ביתר זה י-ם ובכל מקרה כולם נקראים היום מרכז, חריש - לא!
אזור ירושלים זה ירושלים, מרכז זה לא.
אני לא אומר שחריש זה אלעד,
אבל אם יש כאלה שמחשיבים את בית שמש למרכז
אז כ"ש וכ"ש שחריש נחשבת למכרז.

וזה משני הצדדים,
מצד אחד בגלל קרבתה של חריש לאזור שרון שהוא יותר מבוקש ומרכזי מאזור השפלה שבית שמש קרובה לשם,
וגם מצד קרבתה מהעבר השני לאזור חיפה והקריות שנחשב למקום יותר מרכזי מירושלים.

נערך לאחרונה ב:
אם אפשר להפסיק להתוכח, האשכול הזה התחיל כל כך יפה.
1753819784252.png

1753819784252.png

אחרי כל התקוטטויות לפחות למשהו יצא מסקנה/תובנה שהוא רוצה לשתף?
אגב התובנה שלי היא: שחריש צריכה פרזנטורים לשיווק כי נראה לי שיש לה מה למכור יותר ממה שזה נראה
חוץ מהדרך גישה לשם שצריך לפתח אותה דחוף
טבריה: התבססה מעולה יש שם מוסדות ביהכנסי"ם וקהילות פורחות ואפציה לעשות כסף בבין הזמנים[חבל שחם שם זה חיסרון ע-נ-ק!!!]
נתיבות : עיר מטורפת בפיתוח מתקדם מאוד ומחיר הדירות שם שווה לכל נפש וקרוב למרכז
אופקים :עיר אם קהילה ישנה בנויה וסגורה [אם ועדת קבלה ככל שזכור לי]אבל מקום שגם מתחיל לפרוח אם בניה חדשה ומרעננת
עפולה: עיר אם קהילות בתנופת בניה מרתקת ומהירה. יפה נוחה ולא כ"כ רחוקה [על בעיית הבני דודים באזור כנראה אין תקנה עד ביאת משיח צידקנו במהרה בימנו]
צפת: עיר נופש מענינת וזולה אם הכנסות מהצד בשבתות ובין הזמנים אכלוסיה נוחה ותחבורה מפותחת[יש עוד לאן להתקדם]
בקיצור באו בהמוניכם לאזורי הפריפריה אין באמור לעייל לקדם שום אינטרס של תושבי עיר כזאת או אחרת אלה לטובת הציבור בלבד בס"ד

נ.ב סליחה מתושבי נוף הגליל
מגדל העמק
חיפה
ועד...
יך אי סיקור פשוט אני לא מכיר בהצלחה לכולנו!!!!!!

אשדוד זה דרום ולא שפלה (זה מסתיים בגדרה),
וגם 04 כוללת את צפון השרון.

אזור ירושלים זה ירושלים, מרכז זה לא.
אני לא אומר שחריש זה אלעד,
אבל אם יש כאלה שמחשיבים את בית שמש למרכז
אז כ"ש וכ"ש שחריש נחשבת למכרז.

וזה משני הצדדים,
מצד אחד בגלל קרבתה של חריש לאזור שרון שהוא יותר מבוקש ומרכזי מאזור השפלה שבית שמש קרובה לשם,
וגם מצד קרבתה מהעבר השני לאזור חיפה והקריות שנחשב למקום יותר מרכזי מירושלים.
מבחינת הציבור שלנו ירושלים היא המרכז וכמות התושבים החרדים שיש בה מראים זאת בעליל (ויכל להיות פי 4 אם המחירים היו יותר שפויים). משא"כ חיפה שאפילו לציבור הכללי לא קורצת (יש הרבה סיבות, והעיקרית זיהום אויר מטורף ומפעלים הכי מזהמים במזה"ת). בכל אופן, אנשי יח"צ כאלה לחריש גורמים את ההיפך, כמו המעשה בחסידים שהלכו לרבה וניסו לאסוף אנשים בדרך, ואמרו להם, אם אתם מאמינים ברב, לא צריך להביא אנשים בכח...

מבחינת הציבור שלנו ירושלים היא המרכז וכמות התושבים החרדים שיש בה מראים זאת בעליל (ויכל להיות פי 4 אם המחירים היו יותר שפויים). משא"כ חיפה שאפילו לציבור הכללי לא קורצת (יש הרבה סיבות, והעיקרית זיהום אויר מטורף ומפעלים הכי מזהמים במזה"ת). בכל אופן, אנשי יח"צ כאלה לחריש גורמים את ההיפך, כמו המעשה בחסידים שהלכו לרבה וניסו לאסוף אנשים בדרך, ואמרו להם, אם אתם מאמינים ברב, לא צריך להביא אנשים בכח...
ירושלים גדולה ומלאה בחרדים נכון
מרכז היא לא ...

בקשר לעפולה ובני דודים
אני לא מבינה מאיפה נפל לכם.
בעפולה עצמה לא גרים בני דודים.
יש הרבה באזורים מסביב ולכן יש במרכזי קניות,בית חולים, וכו’
אבל בשכונות עצמם לא גרים.

היה פרויקט בנייה ליד הפרק שראש העיר רצה למכור לבני דודים ואיזה בלגן עשו לו, והודיעו שאם מוכרים אפילו דירה אחת לבנדוד נחרימים את הפרויקט והוא לא יוכל למכור אפילו לא גירה אחת נוספת

ירושלים גדולה ומלאה בחרדים נכון
מרכז היא לא
איפה שהציבור נמצא זה המרכז, איפה שהכל מתרחש זה המרכז, איפה שהישיבות ועולם התורה זה המרכז, ואין הכי נמי שיתכן שיש כמה מקומות מרכזיים, יש מקום לכולם (ולציבור הכללי קפלן זה המרכז), וההגדרה מלאה בחרים לא מדוייקת כלל, כי 35 אחוז מהציבור שלנו גר בה, ועו עשרים אחוז מסביב, מה זה אם לא מרכז

זה מפריע לאנשים שמסתכלים על זה מבחוץ
ושוכחים שאותה התופעה נמצאת גם ליד הבית שלהם...
זה קצת חוטא לאמת הנכתב פה כי המצב באזור עפולה וגם באזור כרמיאל זה דברים שלא רואים למשל בלוד או בי-ם שזה הערים המעורבות
ומי שנסע בטרמפים הי פעם יודע להבדיל
לצורך המשל אני נסעתי פעם אם חבר ועמדנו באזור עפולה בטרמפים ליבניאל וזרקו עלינו מרכב חול ערבי בקבוק בירה שהתנפץ מעל הראש שלנו עד שההינו צריכם ללבוש על בגדינו קפוצון ועוד מכנסים אחרות כדי שזה לא יקרה עוד פעם
וזה סיפור אחד מינה רבים [ועד שעברתי לצפון ההיתי לומד בכולל בלוד ולא באחיסמך]

למה חיפה צריכה להיות קרובה? לא שזה ירושלים, אבל...
אנחנו מדברים מבחינת החרדים מה מרכז ומה פריפריה ואי אפשר לומר שירושלים זה לא מרכז, חיפה לעומת זאת רחוקה מהריכוזים החרדים הגדולים

ירושלים היא מרכז בפני עצמה ולא צריכה שום קירבה לאף אחד בשונה מחיפה (מבחינת החרדים) ותסתכל על המפה ותראה למה ירושלים זה מרכז
אתה צודק!

אבל סתם הערה לגבי המפה, לעומת תל אביב ירושלים היא בדרום (בקו של אשדוד) אם כי המרכז הפיזי של הארץ הוא בכלל כמעט בנגב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה