להביא מישהו שיבדוק את הסיבה לעובשבערב פסח ניקינו את הקירות בחדר שינה. עם חומר מיוחד. וגם צבענו בצבע מיוחד.
והנה זה פלא-
התחילו להופיע שוב כתמים שחורים...
מה ממליצים לי לעשות?
חוץ מלעבור דירה...![]()
בישולים כשהבית סגור, לא פותחים חלונות, מייבש כביסה צינור לאן הולך?, אמבטיה האדים? לאווררררואיך זה קורה שיש לחות מרובה על הקירות שבולטת בעיקר על החלונות
זה בדיוק לצבוע שיש בו רטיבותקיר הקיר נראה חדש ואחרי זמן קצר שוב רואים רטיבות זה לא פתרון בכלל.אכן, אני יודעת שהבעיה היא באורור.
שאלתי האם חסימה של הקיר עם קרמיקה או PVC ימנע את המגע של הלחות עם הקיר, או רק 'יחפה' עליו. ולמעשה כן יהיה שם עובש.
לנו היה בעיה של עובש שנצמד לבגדים וחפצים, במיוחד כאלו שהיו בתוך קופסאות קרטון (נעלים וכו')גם לי יש בעיה כזאת ואני חושבת לקנות סופח לחות (חשמלי) עולה 40$ באמזון...
למישהיא יש נסיון עם משהוא כזה?
זה גם חלק מההוכחה שיש לחות בבית שזה מגיע לרמה כזאת זה תוצאה של חוסר אויר בביתלנו היה בעיה של עובש שנצמד לבגדים וחפצים, במיוחד כאלו שהיו בתוך קופסאות קרטון (נעלים וכו')
פזרנו ביחידה "טורבול" זה סופח לחות של יעקובי. ונראה שזה פתר את הבעיה
אחרי כחודשיים שלושה הקופסאות (שהיו מונחות בתוך הארונות) היו מלאות נוזל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים