מידע שימושי עובש ביחידת דיור

• הוסף לסימניות
שוב שואלת -
אם מנקים עם יעקובי + אוקונומיקה וכו'
ואז שמים את הקרמיקה זה עוזר לשנה הבאה למנוע את הלחות בקיר עצמו, או שזה סיכון?

• הוסף לסימניות
בחורף חובה לפתוח חלון אפילו סדק צר-מניסיון זה מונע עובש
גם שקפוא בחוץ לפתוח את החלון קצת, אם לא, נהיה רטיבות בחלון וזה גורם ללחות בקירות

• הוסף לסימניות
בערב פסח ניקינו את הקירות בחדר שינה. עם חומר מיוחד. וגם צבענו בצבע מיוחד.
והנה זה פלא-
התחילו להופיע שוב כתמים שחורים...
מה ממליצים לי לעשות?
חוץ מלעבור דירה... ;)
להביא מישהו שיבדוק את הסיבה לעובש

הצביעה היא רק הפיניש אחרי הטיפול בגורם לעובש

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתגובות שמעלי,
בדר"כ זה קורה במגע ישיר עם תקרה פתוחה מעל כמו מרפסת.
או בחדרי רחצה.
אנחנו החלפנו איטום שלם במרפסת שמעל לאותו חדר וזה לא עזר.
ורק אוורור עזר.

• הוסף לסימניות
אכן, אני יודעת שהבעיה היא באורור.
שאלתי האם חסימה של הקיר עם קרמיקה או PVC ימנע את המגע של הלחות עם הקיר, או רק 'יחפה' עליו. ולמעשה כן יהיה שם עובש.

• הוסף לסימניות
גם לי יש בעיה כזאת ואני חושבת לקנות סופח לחות (חשמלי) עולה 40$ באמזון...
למישהיא יש נסיון עם משהוא כזה?

• הוסף לסימניות
אכן, אני יודעת שהבעיה היא באורור.
שאלתי האם חסימה של הקיר עם קרמיקה או PVC ימנע את המגע של הלחות עם הקיר, או רק 'יחפה' עליו. ולמעשה כן יהיה שם עובש.
זה בדיוק לצבוע שיש בו רטיבותקיר הקיר נראה חדש ואחרי זמן קצר שוב רואים רטיבות זה לא פתרון בכלל.
ואולי pVc יעשה עוד יותר גרוע שיהיה עובש מאחורה חנוק ויהיה ריח טחב כמו מקלט בחדר
וגם קרמיקה לא יועיל

• הוסף לסימניות
גם לי יש בעיה כזאת ואני חושבת לקנות סופח לחות (חשמלי) עולה 40$ באמזון...
למישהיא יש נסיון עם משהוא כזה?
לנו היה בעיה של עובש שנצמד לבגדים וחפצים, במיוחד כאלו שהיו בתוך קופסאות קרטון (נעלים וכו')
פזרנו ביחידה "טורבול" זה סופח לחות של יעקובי. ונראה שזה פתר את הבעיה
אחרי כחודשיים שלושה הקופסאות (שהיו מונחות בתוך הארונות) היו מלאות נוזל

• הוסף לסימניות
לנו היה בעיה של עובש שנצמד לבגדים וחפצים, במיוחד כאלו שהיו בתוך קופסאות קרטון (נעלים וכו')
פזרנו ביחידה "טורבול" זה סופח לחות של יעקובי. ונראה שזה פתר את הבעיה
אחרי כחודשיים שלושה הקופסאות (שהיו מונחות בתוך הארונות) היו מלאות נוזל
זה גם חלק מההוכחה שיש לחות בבית שזה מגיע לרמה כזאת זה תוצאה של חוסר אויר בבית
ובממ"ד בפרט גם יכול להיות עובש/פטרת כתוצאה מהלחות הנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה