עובש בעגלת תינוק

• הוסף לסימניות
לכבוד האביב המתקרב, הוצאנו את טיולון העגלה מהמחסן, ושוד ושבר! כל העגלה מלאה כתמי עובש שחורים!!!
האם דינה של העגלה נגזר אוטומטית לפח וחסל, או שמא יש סיכוי להוריד את הכתמים?
חבל לי עליה, מדובר בעגלה טובה ויקרה. אם ניתן לכבס, האם מישהו כאן יודע איך לנתק את הגגון של טיולון המוצי דנן על מנת לכבס ולקרצף?

• הוסף לסימניות
קחי בקבוק ספריי, תמלאי באקונומיקה, ותרססי על כל העגלה בכמות נדיבה.
המתיני כמה דקות,
ולהבריש עם מברשת ניקוי, ולשטוף.
מנסיון שלי - העובש ירד.
(העגלה גם שינתה את הצבע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;974403:
לכבוד האביב המתקרב, הוצאנו את טיולון העגלה מהמחסן, ושוד ושבר! כל העגלה מלאה כתמי עובש שחורים!!!
האם דינה של העגלה נגזר אוטומטית לפח וחסל, או שמא יש סיכוי להוריד את הכתמים?
חבל לי עליה, מדובר בעגלה טובה ויקרה. אם ניתן לכבס, האם מישהו כאן יודע איך לנתק את הגגון של טיולון המוצי דנן על מנת לכבס ולקרצף?

עובש, לכאורה, יורד בכביסה רגילה.
לא הייתי מנסה עם אקונומיקה בשלב ראשון.
תמהלי אבקת כביסה במים ופשוט תשפשפי.

• הוסף לסימניות
קרה לגיסתי גם בבוגאבו
כביסה וניקוי במים ואבקת כביסה של הריפוד והבסיסים - גם אלו מעץ, הועילו לחלוטין
לאחר מכן כמובן יש לייבש היטב בשמש. ייבוש בבית יגרום שוב לעובש...
עקבי אחר התחזית ומיד כשמתחמם כבסי אותה

• הוסף לסימניות
בס"ד

חוויתי אותו סיפור, קרצפתי וייבשתי,
אבל נשאר ריח עובש בעגלה, דוחה להושיב את התינוק...
למישהי יש פתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה