נכתב ע"י bhj;949094:דבר ראשון והכי חשוב- לאוורר את החדר כמה שיותר,
גם בימים הכי גשומים וקפואים- לפחות רבע שעה לפתוח חלון.
(לסגור את הדלת כמובן)
אחרי נקיון יסודי יש גם חומרים שניתן להשיג בטמבור נגד עובש,
צריך לברר על סנו או יעקובי שאולי עוזרים,
ויש גם צבע נגד עובש.
בהצלחה!
נכתב ע"י bhj;949094:דבר ראשון והכי חשוב- לאוורר את החדר כמה שיותר,
גם בימים הכי גשומים וקפואים- לפחות רבע שעה לפתוח חלון.
(לסגור את הדלת כמובן)
נכתב ע"י משי 1;949112:אני רואה כמה זה נכון, לנו תמיד יש בעיה של עובש אך השנה החמיר מאד כי אין מצב לפתוח חלונות מ-7 בבוקר עד 7 בערב! מאחר שהרחוב תחתנו הפך אתר בניה- מרעיש נורא! ולא אבק!!
נכתב ע"י סיפי;949143:אם כבר עובש, איך ניתן להוריד עובש מבגדים, אם בכלל...
הלך לי סט מקסים של מצעים!!!![]()
נכתב ע"י ר.ב.;949120:האמת שרק עכשיו אחרי התגובות אני קולטת שאולי זו אכן הבעיה שלי. כי אני עובדת בבית והתינוק איתי כך שאני לא פותחת שום חלון מחשש צינון ואז באמת החמיר הענין דווקא בשנה זו.
באמת תודה לכם. מקווה שיעבור הענין...
בהצלחה לכולם!
נכתב ע"י רותי12;949328:רופא הילדים שלנו אומר שילדים נהיים יותר חולים מחוסר אוורור מאשר קור. הקור לא גורם לחולי. אלא החיידקים שמתרבים כשאין אוורור.
תמיד להשאיר חלון פתוח בכל חדר פתח קטן
נכתב ע"י mig;949340:כך גם אני ידעתי תמיד,
אך לפני תקופה שמעתי שאכן הוירוסים מתרבים ומדבקים כשסגור וכו' - ולכן צריך להקפיד מאד על אוורור.
ומצד שני קור מחליש את מערכת החיסון ומוריד את יכולת ההתנגדות שלה לנגיפים.
לכן חשוב מאד לחמם ושאוורור לא יקרר.
זה נכון מאד. רק חידוד: הצד הראשון הוא העיקרי, יותר מהשני.נכתב ע"י mig;949340:אך לפני תקופה שמעתי שאכן הוירוסים מתרבים ומדבקים כשסגור וכו' - ולכן צריך להקפיד מאד על אוורור.
ומצד שני קור מחליש את מערכת החיסון ומוריד את יכולת ההתנגדות שלה לנגיפים.
לכן חשוב מאד לחמם ושאוורור לא יקרר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים