עוגה או רקמה?

• הוסף לסימניות
186541.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!!!!!
כמה זמן לוקח להכין דבר כזה????

• הוסף לסימניות
העלים האלו שמדים שושנה מסקרנים אותי - בזה עוד לא נפגשתי
אולי @hbecker את יודעת ממה זה עשוי ? באיזה טכניקה?
בצק סוכר למשל לא היה עומד ככה... אבל אולי הקשיחו אותו וצבעו לו את הקצוות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
העלים האלו שמדים שושנה מסקרנים אותי - בזה עוד לא נפגשתי
אולי @hbecker את יודעת ממה זה עשוי ? באיזה טכניקה?
בצק סוכר למשל לא היה עומד ככה... אבל אולי הקשיחו אותו וצבעו לו את הקצוות :rolleyes:
נראה בצק סוכר מרודד דק.
אם הוא איכותי וייבשו אותו כמו שצריך אז הוא יכול לעמוד כך
בחלק מהעוגות משולבים פרחים אמיתיים

• הוסף לסימניות
זה מטורף!!!!!

אמרה לנו מעצבת עוגות שעוגה יכולה לקחת גם 12 שעות ויותר.
אני לוקחת בחשבון שיש דברים שמכינים גם מראש... :eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
אלוף
ושאני יבין העוגה הראשונה זה לא רקמה?

• הוסף לסימניות
מטורףףףףףף!!

• הוסף לסימניות
מאיפה אני אדע?
לא הכנתי.
זה מהידברות, כתבתי למעלה

השערה שלי: חלקם לוקחים המון זמן.
נכנסתי לאשכול רק כדי לראות אם חזרה לך החגורה האדומה.
לגבי העוגות- רצחניות..
לאכול כזו עוגה -זה רצח אופי.:)

• הוסף לסימניות
וואוווווו, מטורף !!!!!

• הוסף לסימניות
באמת מטורף!!!!!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה