עוגות/עוגיות עוגה בחושה מערב ראש השנה במקרר. לזרוק או לאכול?

• הוסף לסימניות
בעיקרון היא נראית בסדר ומריחה בסדר.
אני חושבת לשדרג אותה ואולי להשתמש בה לקייקפופס או משהו. אפשרי או שיש סיכוי שזה מקולקל?
@ה. בקר אשמח לחוות דעתך.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לאכול תאכל אתה
רק לא לבני המשפחה וק"ו לאחרים.

• הוסף לסימניות
בעיקרון היא נראית בסדר ומריחה בסדר.
אני חושבת לשדרג אותה ואולי להשתמש בה לקייקפופס או משהו. אפשרי או שיש סיכוי שזה מקולקל?
@ה. בקר אשמח לחוות דעתך.
עוגות לא מתקלקלות אלא אם כן יש מתפתח עליהן עובש.
בלי קירור עוגה אפויה מחזיקה בחוץ כמה ימים.
עם קירור - נשמע הגיוני שבועיים וחצי, רק שבטח היא כבר לא טעימה. היא סופגת טעמים וריחות כולי.

• הוסף לסימניות
תם זמנו בטל קורבנו

• הוסף לסימניות
עוגה בחושה לא מתקלקלת כ''כ מהר את יכולה לפורר לפירורים ולשדרג איזה קינוח

• הוסף לסימניות
אצלי קרה גם כן, לא התקלקל רק "קצת" ?? התייבש, אם זה טעים זה בסדר ולא אמור לעשות קלקול קיבה

• הוסף לסימניות
לי יש עוגה מערב יום כיפור ואני מתלבטת אם להשתמש.
מראש השנה לא הייתי משתמשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה