- הוסף לסימניות
אילו אינן רגישות ומפונקות כעוגות מוקצפות.התנור עובד 100 אחוז בדברים אחרים כמו פשטידות ועוגות שמרים.
אילו אינן רגישות ומפונקות כעוגות מוקצפות.התנור עובד 100 אחוז בדברים אחרים כמו פשטידות ועוגות שמרים.
מה שאת אומרת מאד ייתכן בד"כ.לפני שנים היתה לי בעיה דומה בתנור מחברה מצוינת (לא דלונגי)
לקח לי שנה וחצי (!!!!!) להבין שהבעיה לא בי ולא במתכונים. התעקשתי והזמנתי פעמיים(!) טכנאי ותתפלאי לשמוע התברר שאכן התרמוסטט היה מקולקל מה שגרם לחום לא אחיד ואז לפעמים הטמפ' היתה גבוהה מדי והכל נאפה מהר או נשרף ולפעמים לא נאפה טוב ולקח המון זמן.
אם בתנור הקודם הכל היה מצוין לא הגיוני שהבעיות האלו קשורות לדרך ההכנה שלך. מקסימום תבדקי את עצמך מה שינית. דלונגי חזק ויכול מקסימום לשרוף את העוגה....
לפני שנים היתה לי בעיה דומה בתנור מחברה מצוינת (לא דלונגי)
לקח לי שנה וחצי (!!!!!) להבין שהבעיה לא בי ולא במתכונים. התעקשתי והזמנתי פעמיים(!) טכנאי ותתפלאי לשמוע התברר שאכן התרמוסטט היה מקולקל מה שגרם לחום לא אחיד ואז לפעמים הטמפ' היתה גבוהה מדי והכל נאפה מהר או נשרף ולפעמים לא נאפה טוב ולקח המון זמן.
אם בתנור הקודם הכל היה מצוין לא הגיוני שהבעיות האלו קשורות לדרך ההכנה שלך. מקסימום תבדקי את עצמך מה שינית. דלונגי חזק ויכול מקסימום לשרוף את העוגה....
מה שאת אומרת מאד ייתכן בד"כ.
אבל היא ציינה שכל המאפים מצליחים לה פרט לבחושות.
אם יש בה חומר מתפיח כמו סודה לשתיה, הסודה לשתיה מתחילה לעבוד מיד במגע עם הנוזלים בעוגה לכן צריך להכניס את העוגה מיד לאחר ששמת את הסודה לשתיה / אבקת אפיה ואז לקבל את מקסימום הנפח שהיא יכולה לתת.החלפתי תנור, ומאז העוגות שלי ברוגז. העוגות הבחושות מתהדרות בשכבה צמידה בתחתית, ולפעמים מדובר בגובה של חצי עוגה! אולי אני מפונקת, אבל אני לא מסוגלת לאכול את זה, כך שאני פשוט לא אופה. תסכימו איתי שזה חייב פתרון דחוף!
עכשיו אגלה לכן שהתנור החדש שלי הוא דלונגי, כך שאין לי אלא להגיע למסקנה העצובה שהבעיה היא בי. אז היכן טעיתי? מישהי יכולה להאיר את עיני? העוגות שלי יודו לה, וגם המשפחה הרעבה. יש לציין שהבעיה היא רק בבחושות. כלומר, פשטידות, שמרים, וכל השאר- הכל מעולה. אבל בלי בחושות- איך אנצל את הרבע שעה הפנויה שלי לעוגה זריזה לשבת?...
אז אולי בזכותכן תהיה לי סוף סוף עוגה לשבת?
לא ידעתי....דרךאגב - עוגות שקודם מקציפים ביצים ואח"כ מוסיפים את שאר החומרים , זה נקרא עוגות בחושות? לפי מה שאני יודעת עוגות בחושות אלו עוגות בלי הקצפה בכלל!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים