נכתב ע"י shosh22;1146521:יש לי מתכון לעוגת שוקולד טעימה:
החומרים:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס שוקולית
1 ורבע כוס קמח תופח/ קמח+אבקת אפיה
3 כפות ליקר שוקולד
1/2 ריצ' -קצפת צמחית
החומרים לציפוי שוקולד:
חבילת שוקולד מריר
1/2 חבילת ריצ'-קצפת צמחית
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים במיקסר, אופים למשך חצי שעה בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.
הכנת ציפוי השוקולד:
ממיסים בסיר חבילת שוקולד מריר, לאחר מכן מוסיפים חצי חבילת ריצ', שופכים את קרם השוקולד על העוגה בעודה חמה.
נכתב ע"י אבש;1146540:וזו שלי, עוד לא מצאתי לה מתחרים..
כוס קמח
חצי כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
4 כפות אבקת שוקו
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
כוס נוזלים- חצי מים/ חלב, וחצי ריצ'
3 ביצים
חצי שעה בתנור 180
נכתב ע"י shosh22;1146572:
נכתב ע"י רותיי;1146574:וואוהווה מגרה!!!!!!
נשמע טוב
אני יעשה את זאת נראה לי
תודה לכולכם!!!!!!!
היא עוגה רכה או דחוסה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים במיקסר, אופים למשך חצי שעה בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.
נכתב ע"י חניק;1146570:נראה טוב...מה אופן ההכנה?
נכתב ע"י BlueRay;1146581:יש צורך בהקצפה של הביצים קודם
או שלערבב מיד את הכל יחד?
כל החומרים יחד?נכתב ע"י shosh22;1146521:יש לי מתכון לעוגת שוקולד טעימה:
החומרים:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס שוקולית
3 כפות ליקר שוקולד
1/2 ריצ' -קצפת צמחית
החומרים לציפוי שוקולד:
חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה:
הכנת ציפוי השוקולד:
ממיסים בסיר חבילת שוקולד מריר, לאחר מכן מוסיפים חצי חבילת ריצ', שופכים את קרם השוקולד על העוגה בעודה חמה.
החומרים:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס שוקולית
3 כפות ליקר שוקולד
1/2 ריצ' -קצפת צמחית
החומרים לציפוי שוקולד:
חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה:
הכנת ציפוי השוקולד:
נכתב ע"י BlueRay;1146581:יש צורך בהקצפה של הביצים קודם
או שלערבב מיד את הכל יחד?
יצא טעעעייים!נכתב ע"י אבש;1146540:וזו שלי, עוד לא מצאתי לה מתחרים..
כוס קמח
חצי כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
4 כפות אבקת שוקו
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
כוס נוזלים- חצי מים/ חלב, וחצי ריצ'
3 ביצים
חצי שעה בתנור 180
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים