דרוש מידע עוגה לאירוסין

• הוסף לסימניות
הכלה נדירה לא להאמין שזה בסך הכל עוגה
פשוט מושלםםם

• הוסף לסימניות
עוגת "ענבי הגפן" שהיתה באירוסין במשפחה שלנו-
עוגה מצופה יפה ועליה:
כדורי שוקולד קטנטנים מסודרים בצורת אשכול ענבים,
ועלי גפן שחתוכים מלדר + אגרת מלדר לכיתוב/תמונה

מזל"ט!

• הוסף לסימניות
א'. העוגות מיוחדותתת
ב. רותי'ז פליז אולי תעשי לנו הסבר קצר איך העוגות כ''כ יפות וחלקות...

בהזדמנות זו אני רוצה ליידע שפתחתי קבוצה שבה אני שולחת דיוור של טיפים, רעיונות לעיצובים, מתכונים והדרכות וכמובן - תמונות....
הקבוצה נפתחה השבוע, כך שמי שתרשם אליה כעת, לא הפסידה הרבה (מי שנרשמת כעת - אשלח לה גם את הניוזלטר של השבוע ובו שיתוף מדליק מהתוצאה של הביקור הפתאומי של השוויגער שלי...)

מוזמנות להרשם!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או ב'צור קשר' באתר: www.rutiz.co.il

יש לך חברה שמתעניינת? - אשמח שתעבירי אליה את המידע, שתהנה גם היא :)

• הוסף לסימניות
חברה שלי עשתה עוגה כמו עוגת מספרים (שכבות עוגה שביניהם קצף בצורת נשיקות ומעל פירות) בצורת טבעת יהלום
עוד חברה עשתה עוגה מלבנית עם כיתוב - לחיים ו2 כוסיות פלסטיק על רגל יפות שכובות על העוגה שמהם נשפך ג'לי אדום על העוגה- יצא מדהים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה