נכתב ע"י hafakot;1264100:קלה להכנה ועיצוב וחמודה מאד
קערה בגודל הזה ממש. שמים בה שוקולד מומס, מרפדים את הדפנות ולהקפאה.נכתב ע"י אגם;1264104:וואו!
הכיפה משוקולד??
איך?!
נכתב ע"י רותי בן שימול;1264146:למה אין את האות ע'?
אל תגידו לי שגם בזה יש כוונות וייחודים.
אבל האמת, אני לא אתפלא אם יש כוונה.
למה אין את האות ע'?
נכתב ע"י רותי בן שימול;1264146:למה אין את האות ע'?
אני.נכתב ע"י אילה לב;1264266:באחריות שאין פה אחת שלא חזרה למעלה לבדוק...
הפסים שעל הכיפה מצימקאו מומס ג"כ אחרי שהעמדתי את הכיפהנכתב ע"י shuli43;1264272:יואו מהמם! בדיוק נחוצה לי עכשיו כזאת,
איך נוצרו הפסים שעל הכיפה, מהקערה?
היכן אפשר להשיג אותה?
נכתב ע"י sarit_f;1264510:מקסים, מה זה העוגה בפנים? אפשר מתכון?
איך חילצת את השוקולד בלי שישבר?
העוגה בפנים- טורט.נכתב ע"י sarit_f;1264510:מקסים, מה זה העוגה בפנים? אפשר מתכון?
איך חילצת את השוקולד בלי שישבר?
נכתב ע"י hafakot;1264367:הפסים שעל הכיפה מצימקאו מומס ג"כ אחרי שהעמדתי את הכיפה
האמת, את האותיות וכל הדיוקים- אחותי עשתה והיא באמת באמת אלופה.נכתב ע"י shuli43;1264745:וואו איך הצלחת? עם מכשיר? שקית?
מוכשרת אחת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים