עוגה לחלקה

• הוסף לסימניות
לגבי בצק סוכר -קונים את זה בחנויות לממכר מוצרי אפיה,
קונים אותו לפי משקל וניתן לצבוע אותו עם צבע מאכל.

• הוסף לסימניות
אני לא אוהבת להקפיץ אבל אני חייבת לומר תודה לstart על המתכון - יצא ממש טעים,
ולכולן על הרעיונות.
בשמחות אצלכן :)

• הוסף לסימניות
יש תבנית לעוגה בצורת ציצית? ספר תורה? בירושלים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא כל כך מסובך לעשות בתבנית מלבנית רגילה ולחתוך מסביב לפי הצורה

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא כל כך מסובך לעשות בתבנית מלבנית רגילה ולחתוך מסביב לפי הצורה היום 14:12
---

קבצים מצורפים

• DSCI0435.JPG
    KB 600.1 · צפיות: 167
  • IMG_3470.jpg
    KB 488.9 · צפיות: 155
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;717888:
כן. בהחלט.
ציפורן מופיה ב(כמעט)כל מתכוני עוגות הדבש אך אני משמיטה אותו באופן קבוע ומוסיפה יותר קינמון

כשתנסי עם ציפורן תרגישי בהבדל!

וסליחה על ההקפצה, החלאקה של בני ממש מחר...

• הוסף לסימניות
גם החלאקה של בני מחר:D, אני מעלה פה להשראה את תמונת עוגת הציצית עם בצק סוכר שעשתה אימי לבני הבכור, (לשני שלי זה לא מיוחד...)

קבצים מצורפים

• DSC_0025_800x536.jpg
    KB 85.9 · צפיות: 176
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1445260:
גם החלאקה של בני מחר:D, אני מעלה פה להשראה את תמונת עוגת הציצית עם בצק סוכר שעשתה אימי לבני הבכור, (לשני שלי זה לא מיוחד...)

ממה עשוי הציפוי? ולמה על ניילון?

• הוסף לסימניות
הציפוי מבצק סוכר, ועל ניילון, כך ביקש הרבי...
שיהיה לו קל לחתוך ולהעביר את העוגה ממקום למקום בלי שתיפגם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה