מידע שימושי עוגה מדהימה שעשיתי השבת - קלי קלות!

• הוסף לסימניות
נירוש תודה! הכנתי לשבת והיא פשוט מוצלחת!

• הוסף לסימניות
מקסימום זה יתפורר יותר עם שמן

• הוסף לסימניות
עשיתי השבת, יצא ממש טעים, תודה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

לגבי התמונה. גם אני לא רואה אותה.

צריך להעלות בקובץ מצורף. כי אם מעתיקים ממיל או אפילו מוורד כנראה שלחסומים(נתיב)

הוא לא מציג את התמונה.

אז נשמח אם מישהיא יכולה להעלות את התמונה...

• הוסף לסימניות
אני רוצה להחליף בשמן אז איך אני עושה במקום להמיס מרגרינה עם שוקולד (גם אין לי מקרוגל), האם רק לערבב?

• הוסף לסימניות
יוצא מתוק מידי?

במתכונים של קרין גורן אני מורידה הרבה פעמים מהסוכר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכנתי אותה. הרגע יצאה מהתנור.
בשכבת הבראוניז שמתי פחות סוכר לבן - 2/3 במקום 3/4. בשאר לא נגעתי.
יצא מעולה! תודה למעלת המתכון.

• הוסף לסימניות
הסוכר לא נמס לי
עם מה ערבבתן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז הכנתי את העוגה, הורדתי מהסוכר, יצא טעים טעים,
אבל - שכבת הבראוניז יצאה ממש רטובה, לא רטוב של בראוניז אלא רטוב ממש,
כשהשכבה העליונה היתה טעימה, אפויה ואפילו קצת פריכה.
אפיתי בתחתית התנור יחסית, ועדין זה קרה.
גם לכן? אולי אני צריכה לאפות על חום תחתון בהתחלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה