עוגות/עוגיות עוגה מרעננת פרווה קינוח- עוגת טורט וקצפת עם ג׳לי

• הוסף לסימניות
1000008224.jpg
1000008223.jpg

עוגת קצפת עם ג׳לי ואפרסקים,
ראיתי מתכון באתר של רון יוחננוב של עוגת קצפת עם גלי תות ותותים,
אבל אנחנו בד׳׳כ פחות אוכלים תותים לא טחונים,
אז קניתי שימורי אפרסק וג׳לי משמש,
ואת העוגה הרטבתי עם הסירופ מהשימורים,
התמונות למעלה זה של החתיכות שנשארו אחרי החג,
מצרפת לכם פה את המתכון המקורי של רון יוחננוב.
אפשר לגוון בפירות או בג׳לי,
זה עוגה מאוד מרעננת אחרי ארוחה בשרית.

1000008226.jpg

• הוסף לסימניות
טעם של פעם... הנטסטלגיה של שנות הילדות...
ואגב רעיון לעוגה ללא תותים שאינם טחונים - להמיר את התותים בעיגולי אננס משימורים ולהשאיר את הג'לי בטעם תות
שילוב מרענן מאד
רק חבל שהילדים שלי לא סובלים אותה...

• הוסף לסימניות
זו חתיכת נוסטלגיה בשבילי............
גם בשבילי נוסטלגיה,
אני אוהבת להחזיר כל מיני נוסטלגיות,
במיוחד שהן מרעננות

למשל לר׳׳ה הכנתי עוגיות שושני קצף,
זה גם היה חתיכת נוסטלגיה...

אולי יש למישהי עוד רעיונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה